ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση τοπικής επιτοπής Ανταρσυα Ν.Ιωνίας – Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας – Μεταμόρφωσης

Ανακοίνωση τοπικής επιτοπής Ανταρσυα Ν.Ιωνίας – Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας – Μεταμόρφωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο γνωστός για την προβληματική του σχέση με την κοινή λογική και τις ακροδεξιές πολιτικές του αναζητήσεις, πρώην ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, φωτογραφίες που δείχνουν το πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είχαμε κρεμάσει σε γέφυρα της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, να έχει αφαιρεθεί και να είναι σε κάδο απορριμμάτων.

Το πανό αναφερόταν στο κρατικό και κυβερνητικό έγκλημα στα Τέμπη, ενώ επιπλέον έλεγε ότι  οι ιδιωτικοποιήσεις δολοφονούν και πως τώρα πρέπει να αγωνιστούμε για δημόσια δωρεάν κοινωνικά αγαθά. Τέλος ονομάτιζε τους βασικούς υπεύθυνους γι’ αυτά δηλαδή τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ και το σύστημά τους. Αυτό λοιπόν το πανό ενόχλησε τον Τσιάρτα και την παρέα του που κατά τα άλλα το παίζουν «αντισυστημικοί» ενώ είναι οι πιο πιστοί υπηρέτες του συστήματος.

Από την μεριά μας, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε, όπως και τους «εθελοντές της Εθνικής Δημιουργίας» που σύμφωνα με αυτόν κατέβασαν το πανό μας, πως ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία που έχουν κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες της χώρας, μέχρις ότου ο φασισμός, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο εθνικισμός, ο ίδιος ο καπιταλισμός τελικά,  πάρουν τη θέση που τους αρμόζει στον πολιτικό απόπατο μαζί με τα σκουπίδια της πολιτικής που παράγουν.

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. Ιωνίας-Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας-Μεταμόρφωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο