ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας με αφορμή την επιστροφή του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Κέντρο Υγείας Ν. Ιωνίας: ΜΟΝΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας με αφορμή την επιστροφή του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Κέντρο Υγείας Ν. Ιωνίας: ΜΟΝΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

  Η Λαϊκή Συσπείρωση χαιρετίζει τον αγώνα και την κινητοποίηση εκατοντάδων εργαζομένων και συνταξιούχων, που στρίμωξαν την κυβέρνηση της ΝΔ και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τους υποχρέωσαν να ανακοινώσουν πως το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ θα επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας, όπως και ότι ανανεώθηκε η μίσθωση του κτιρίου στην οδό Αλέκου Παναγούλη που στεγάζεται το Κέντρο.

 Είναι φανερό πως, χάρη σ’ αυτήν την ενεργοποίηση των σωματείων και των φορέων της περιοχής, έγινε γνωστό το πρόβλημα και δημιούργησε μεγάλη αγανάκτηση στον λαό της Νέας Ιωνίας και των γύρω δήμων. Μεγάλη συμβολή επίσης είχε το γεγονός ότι το ΚΚΕ έκανε ερώτηση στη Βουλή, ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης προκάλεσαν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να καταδικαστεί η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης. Η ΝΔ, που μόνο αυτό το διάστημα νομιμοποιεί τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία και εξαπολύει μια γενικότερη επίθεση στο εισόδημα και τη ζωή μας, υποχώρησε κάτω από το βάρος της οργής και των δίκαιων αιτημάτων του λαού.  

 Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον λαό, τα σωματεία και τους φορείς της πόλης να συνεχίσουν στον ίδιο αγωνιστικό και μαχητικό δρόμο. Καλεί σε επαγρύπνηση καταρχήν για να εγκατασταθεί ξανά το φαρμακείο στη Νέα Ιωνία, αλλά ακόμη περισσότερο για να σταματήσει η υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, να στελεχωθεί με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, να λειτουργεί απρόσκοπτα και να εξυπηρετεί τους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής μας.

 Εντείνουμε τον αγώνα για Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλο τον λαό. Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο