ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας” για τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στη Ν. Ιωνία

Ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας” για τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στη Ν. Ιωνία

Η Λαϊκή Συσπείρωση στη Ν. Ιωνία απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους χιλιάδες ανθρώπους του λαού που στήριξαν τα ψηφοδέλτιά μας για την Περιφέρεια Αττικής και για τον Δήμο.

Το αποτέλεσμα για την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο μας δίνει ποσοστό πάνω από το 20% στην Λαϊκή Συσπείρωση, την αναδεικνύει με διαφορά δεύτερη δύναμη, + 8 % από τις προηγούμενες αντίστοιχες εκλογές. Συνολικά το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Αττικής δίνει στη Λαϊκή Συσπείρωση 14%, ενώ την προηγούμενη φορά ήταν 8.28%, άρα σημειώνουμε άνοδο +5.7%.

Στον Δήμο Νέας Ιωνίας συγκεντρώνουμε ποσοστό 13.89%, + 2.5% από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019.

Από το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαιώνεται πως υπάρχουν θετικές διεργασίες μέσα σε ένα σημαντικό τμήμα του λαού μας. Αργά, αλλά σταθερά, δυναμώνει το ρεύμα εναντίωσης με την κυρίαρχη, αντιλαϊκή πολιτική, κάτι που μπορεί να το εκφράσει μόνο το ΚΚΕ, η συμπόρευση και συσπείρωση μαζί του. Έχουμε φυσικά πλήρη επίγνωση ότι ακριβώς λόγω αυτού, μεγαλώνουν και οι ευθύνες μας για την ακόμη πιο αποφασιστική προσπάθεια για την οργάνωση της πάλης του λαού, για να αποτρέψουμε τα χειρότερα από την εχθρική πολιτική της ΝΔ και τη βολική συναίνεση που της προσφέρουν τα υπόλοιπα κόμματα, όσο και οι τοπικές διοικήσεις σε Δήμους και Περιφέρειες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στη Νέα Ιωνία είναι ο μόνος συνδυασμός που σε όλη την προεκλογική περίοδο προσπάθησε και ανέδειξε τα μεγάλα ζωτικά προβλήματα της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Αποκάλυψε την υποκρισία των υπόλοιπων παρατάξεων που, ενώ μιλούσαν για τάχα «αυτοδιοικητικές» εκλογές και περιόριζαν σε πολύ ευτελή κριτήρια την ψήφο του λαού, την ίδια στιγμή διαγκωνίζονταν για το ποιος θα είναι ο καλύτερος πλασιέ των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεσμεύεται πως, όπως έκανε και όλο το προηγούμενη διάστημα, θα είναι η μόνη μαχητική και αγωνιστική αντιπολίτευση μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο απέναντι σε όποια δημοτική αρχή προκύψει, συνολικά απέναντι στην Περιφέρεια και το αστικό κράτος.

Στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών καλούμε όλους όσοι ψήφισαν τη Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά και συνολικά τον λαό της Νέας Ιωνίας, να αποδοκιμάσουν τους συνδυασμούς Μανούρη και Θωμαΐδου, ψηφίζοντας άκυρο ή λευκό. Πρόκειται για συνδυασμούς που βρίσκονται στο ίδιο αντιλαϊκό μήκος κύματος, στηρίζουν τις  κατευθύνσεις της Περιφέρειας και των επιχειρηματικών συμφερόντων και τίποτα καλό δεν έχει να περιμένει ο λαός από αυτούς.

Προχωράμε μπροστά, ακόμη πιο μαχητικά και αποφασιστικά, για τα συμφέροντα των πολλών κόντρα στα κέρδη των λίγων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο