ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ| Ήττα και αλοίωση αποτελέσματος απο τον ΠΑΟΚ για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ

Ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ| Ήττα και αλοίωση αποτελέσματος απο τον ΠΑΟΚ για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία της για τη διαιτησία του σημερινού ντέρμπι στο ποδόσφαιρο γυναικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ομάδα μας. Η διαιτησία του κυρίου Αλεξάνδρου Μέγα, προσβάλλει την προσπάθεια των αθλητριών μας και αλλοιώνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα της Γκούνη στην Λόπες. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κύριος Μέγας, έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως αν δεν κατέληξε σε εύστοχη εκτέλεση. Ευτυχώς, ο αγώνας είχε τηλεοπτική μετάδοση και κατάλαβαν όλοι. Δυστυχώς, οι βαθμοί που άξιζε η ομάδα μας, δεν γυρίζουν πίσω.

Η ΑΕΚ επένδυσε και στο γυναικείο ποδόσφαιρο με στόχο να πρωταγωνιστήσει από την πρώτη της κιόλας χρονιά στην κορυφαία κατηγορία. Και το αποδεικνύει με πράξεις. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε την οποιαδήποτε προσβολή και ασέβεια σε αυτή την προσπάθεια.

Η ενημέρωση

Δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, καθώς γνώρισε την ήττα 1-0 από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Women’s Football League. Καθροστικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε η διαιτησία του Αλεξάνδρου Μέγα, ο οποίος μας έμαθε νέους κανονισμούς σχετικά με το τι είναι πέναλτι και τι όχι!

Στο 2ο λεπτό του αγώνα, δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα της Γκούνη στην Λόπες, καθώς όπως φαίνεται και από το το βίντεο, υπάρχει ξεκάθαρη επαφή. Ο κύριος Μέγας, ύστερα, έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως αν δεν κατέληξε σε εύστοχη εκτέλεση. Η Τσελέντη έχει βρει μόνο μπάλα στο τάκλιν που κάνει στη Χέλμβαλ, ωστόσο ο κ. Μέγας είδε… πέναλτι!

Το γκολ του ΠΑΟΚ το πέτυχε η Καλέση στο 49ο λεπτό.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο