ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση Στέφανου Γατσούλη Υπ. Δημ. Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

Ανακοίνωση Στέφανου Γατσούλη Υπ. Δημ. Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα Φιλαδέλφεια 8 Αυγούστου 2023

Ο επικεφαλής της Σύγχρονης Πόλης και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Στέφανος Γατσούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η επιλεκτική δημοσιοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μισής σελίδας από μια δημοσκόπηση, χωρίς να αναφέρεται ούτε το όνομα της εταιρείας, ούτε η μέθοδος που ακολουθήθηκε, ούτε τα υπόλοιπα στοιχεία της μέτρησης, αποτελεί μια ακόμα χονδροειδή προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Η Σύγχρονη Πόλη εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τις πρωτοβουλίες που θα πάρει για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη εκστρατεία επηρεασμού των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών. Η χυδαιότητα, η παραπλάνηση και η προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού κεφαλαίου που στηρίζεται σε ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις, αποτελεί μεγάλη πληγή του πρόσφατου παρελθόντος και υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη που είναι πραγματικά προοδευτικός να την αντιπαλέψει και να την υπερβεί.

Η εξουσία που επιδιώκεται και αποκτιέται με ανταλλάγματα, είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Άλλωστε η πληθώρα δημοσκοπήσεων που γίνονται αυτές τις ημέρες στην πόλη, δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από τη συγκεκριμένη που ορισμένοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για να δημιουργήσουν πλασματικές εντυπώσεις.

Οι μέθοδοι του χθες δεν έχουν θέση στο αύριο. Η Σύγχρονη Πόλη είναι ένας συνδυασμός στραμμένος στο αύριο της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας με ήθος, εντιμότητα και αξιοπιστία. Δηλαδή το εντελώς αντίθετο όσων προσπαθούν με χυδαιότητες να μας πλήξουν. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση των πολιτών».

Μετάβαση στο περιεχόμενο