ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Άρθουρ Μίλερ το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Άρθουρ Μίλερ το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άρθουρ Μίλερ. Ο Γάλλος αριστερός ίντερ είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου του 1994, με ύψος 2.00 μέτρα, και θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Μίλερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Strasbourg το 2018, ενώ το 2019 μεταγράφηκε στη Massy Essonne. Την επόμενη σεζόν πήγε στη Saran Loiret, ενώ από το 2021 μέχρι το 2023 αγωνίστηκε εκ νέου στη Massy Essonne. Από το καλοκαίρι και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Pontault-Combault.

Όσον αφορά στη φετινή του σεζόν, είναι 15ος σκόρερ και βρίσκεται στην 9η θέση στα ποσοστά ευστοχίας. Είναι 2ος στις εκτελέσεις πέναλτι, αλλά και 2ος στα ποσοστά ευστοχίας από το σημείο του πέναλτι. Να σημειωθεί πως στη γαλλική Pro Ligue έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, καθώς έχει σημειώσει 766 γκολ (!), ενώ στο σύνολο, μαζί με το Κυπέλλου και τις μικρότερες κατηγορίες, φθάνει στα 974 τέρματα!

Ο Άρθουρ Μίλερ, μιλώντας στο «aek.gr», δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ. Γνωρίζω πως οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και είναι δίπλα στην ομάδα. Στο νέο μου ξεκίνημα, θέλω το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Αναφορικά με το πρότζεκτ, μίλησα με τον προπονητή, Φρεντερίκ Μπουζόν, και με ενδιέφερε αρκετά».

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο