ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

2ος ο ΣΟΝΦ στο Ομαδικό”Κύπελλο Άνοιξης” – Ο Νικόλας Δεληγιάννης στο Παγκόσμιο Κωφών – 30 Ιούνη η Συνεστίαση του ΣΟΝΦ

2ος ο ΣΟΝΦ στο Ομαδικό”Κύπελλο Άνοιξης” – Ο Νικόλας Δεληγιάννης στο Παγκόσμιο Κωφών – 30 Ιούνη η Συνεστίαση του ΣΟΝΦ

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΣΟΝΦ στο Ομαδικό Κύπελλο “Άνοιξης” που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις που διήρκησαν από τον Απρίλη ως τον Ιούνιο. 

Στην πρώτη φάση ο ΣΟΝΦ κατετάγη πρώτος στο Βόρειο Όμιλο με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στη δεύτερη φάση των νοκ-άουτ ο ΣΟΝΦ επικράτησε του Μ.Φ.Κ.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” και πέρασε στο final-4 που έγινε στην έδρα του ΑΣΟ “Δίας” Πετρούπολης το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου.

Στον ημιτελικό ο ΣΟΝΦ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό αλλά στον τελικό έχασε 3,5-0,5, μετά από αρκετές ανατροπές, από τον ΑΣΟΠ “Δίας”. Αναλυτικά στοιχεία ΕΔΩ 

Ο Νικόλας Δεληγιάννης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπλιτς Κωφών – Συμμετοχές στα Πανελλήνια Νεανικά Ατομικά Πρωταθλήματα

Για το Βελιγράδι αναχωρεί ο Νικόλας Δεληγιάννης του ΣΟΝΦ, όπου θα συμμετάσχει στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπλιτς Κωφών που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Σερβίας στις 26 Ιούνη. 

Παράλληλα πέντε νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ αγωνίζονται στα Πανελλήνια Νεανικά Ατομικά Πρωταθλήματα σκάκι που διεξάγονται το διάστημα 22-28 Ιουνίου στο Περιστέρι. Πληροφορίες, αποτελέσματα και σύνδεσμοι για ζωντανές αναμεταδόσεις των παρτίδων ΕΔΩ

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 8 μμ η Συνεστίαση του ΣΟΝΦ στον “Μπάρμπα Αλέξη”

Τελευταίος σταθμός πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΣΟΝΦ για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Α Εθνικής η συνεστίασή μας που θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου 8 μμ η Συνεστίαση του ΣΟΝΦ στον “Μπάρμπα Αλέξη” (Σαλαμίνος 70, Νέα Χαλκηδόνα). 

Για κρατήσεις απευθύνεστε στα μέλη του ΔΣ και στο email του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο