ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

We Are Equal: 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

We Are Equal: 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής φιλοξενεί και – μέσα από τη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ – βοηθά στη διοργάνωση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων Γυναικών «We Are Equal» το οποίο, τα τελευταία 3 χρόνια, δίνει την ευκαιρία σε κορίτσια από ομάδες της Αττικής να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να αποδείξουν ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο στην χώρα μας ήρθε για να μείνει. Το 3ο λοιπόν Τουρνουά θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου (σκεπαστό Αττικής Οδού) με αγώνες που θα ξεκινήσουν από τις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 14.00 το μεσημέρι.

Φυσικά στους αγώνες θα πάρει μέρος η ομάδα κοριτσιών των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μαζί με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, τον Λεοντικό, την Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης, τη Νέα Ιωνία και τον Φωστήρα Καισαριανής.

Στο Τουρνουά δεν θα υπάρξει βαθμολογία καθώς το μήνυμα που περνά θέλει όλα τα κορίτσια να είναι ήδη νικήτριες κάνοντας αυτό που αγαπούν: να μαθαίνουν και να παίζουν ποδόσφαιρο.

Το Tουρνουά διοργανώνεται από την «EUPRAGIA NON PROFIT CIVIL ORGANIZATION» και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μέσα από την ΚΕΑΕΔΗΑ υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Υποστηρικτής η «Nature Valley».

Μετάβαση στο περιεχόμενο