ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Βόλεϊ Γυναικών ΑΕΚ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Βόλεϊ Γυναικών ΑΕΚ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η ενημέρωση της ΑΕΚ


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ, με το δείπνο να λαμβάνει χώρα στο εξαιρετικό «Boy Grill Mezedopolio» στην Μεταμόρφωση, που φιλοξένησε την ομάδα, με την ατμόσφαιρα να είναι άκρως οικογενειακή.

Πέραν των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου, το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, αλλά και η sport director του τμήματος, Κωνσταντίνα Πασσιά.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μοίρασε ο Team Manager και οικοδεσπότης της βραδιάς, Νίκος Παναγιωτίδης, που έφερε γούρι στην Μαρίνα Στάικου, που κέρδισε το φλουρί!

Δίπλα στην ομάδα και η μεγάλη δόξα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, παρέα με τον εκ των χορηγών του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, Τέλη Μανουσαρίδη.

Την πίτα έκοψαν, ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Γιουνούς Οτσάλ, την αρχηγό, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, καθώς και την δεύτερη αρχηγό, Κατερίνα Γιώτα. Η τυχερή της βραδιάς, όπως προαναφέραμε, ήταν η πασαδόρος της «Ένωσης», Μαρίνα Στάικου, η οποία κέρδισε τρεις διανυκτερεύσεις, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στο «Grand View Hotel» στην Σαντορίνη, προσφορά του κ. Αλέξη Γιαννουλάτου, αλλά και δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Ονειρόπετρα» στο Καρπενήσι, προσφορά του κ. Γεωργίου Φαρμάκη.

Ο Αλέξης Αλεξίου, μιλώντας προς τις αθλήτριες, είπε μεταξύ άλλων: «Να έχετε υγεία, να προσέχετε τους εαυτούς σας. Πέρυσι, αν καταφέραμε κάτι ως ομάδα, που πήραμε το Κύπελλο και θα μπορούσαμε και το Πρωτάθλημα, αν δεν συνέβαιναν κάποια πράγματα που μας αποσυντόνισαν, το καταφέραμε επειδή πάνω απ’ όλα ήμασταν οικογένεια. Αυτό νομίζω ότι λίγο το χάσαμε κάποια στιγμή φέτος, μαζί με κάποιες ατυχείς επιλογές δικές μας, όπου την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ, και τις οποίες διορθώσαμε. Η ομάδα μας πρέπει να είναι έτοιμη στα πλέι οφ, κι εκεί μπορούμε να το πάρουμε. Είστε ικανές, πιστεύετε στους εαυτούς σας και η μια την άλλη. Στην ομάδα είμαστε ξανά οικογένεια. Να είσαστε γερές. Φέραμε δύο πολύ καλές παίκτριες μέσα σε μια μέρα και παίξανε από το αεροδρόμιο στο γήπεδο κατευθείαν. Το πρωτάθλημα έρχεται, αλλά προηγείται το Κύπελλο. Πάμε δυνατά».

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο