ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο ντοκουμέντο απο την συμπλοκή των δυο ανδρών στην Κρήτη και τον πυροβολισμό που έσπειρε τον θάνατο

Βίντεο ντοκουμέντο απο την συμπλοκή των δυο ανδρών στην Κρήτη και τον πυροβολισμό που έσπειρε τον θάνατο

«Άμε να φύγεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω» ακούγεται στο βίντεο – «Αδικία για μια προσπέραση» λέει ο πατέρας του θύματος.

Η στιγμή που ο 22χρονος πυροβολεί στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο από τη Μεσαρά στην Κρήτη μέσα στο αυτοκίνητο καταγράφεται σε βίντεο που παρουσιάζει αποκλειστικά το LIVE NEWS.

Τα δύο οχήματα, θύματος και κατηγορούμενου έχουν σταθμεύσει το ένα δίπλα στο άλλο πάνω στην Εθνική Οδό Μοιρών Τυμπακίου με κατεύθυνση προς Τυμπάκι. Ακούγεται να λογομαχούν.

Ο 29χρονος και ο 22χρονος παραμένουν μέσα στα αυτοκίνητά τους δίπλα δίπλα για τουλάχιστον ένα λεπτό. «Αμέ να φύγεις γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω» ακούγεται στο βίντεο.

Ο 29χρονος βάζει μπρος με κατεύθυνση προς Μοίρες και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οπισθοχωρεί και αλλάζει πορεία. 

Όμως, εδώ φαίνεται το αυτοκίνητο του 29χρονου θύματος να έχει γυρίσει και να ακολουθεί το όχημα του 22χρονου.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο 22χρονος σταματάει στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Τότε ο 29χρονος τον προσπερνάει και αφού το αντιλαμβάνεται, το θύμα ξαναγυρνάει πίσω στο όχημα του 22χρονου. Εδώ ο 22χρονος σηκώνει το όπλο και διακρίνεται η λάμψη από τη στιγμή του πυροβολισμού. 

«Αυτά συμβαίνουν, δεν είναι καν όπλο αυτό» λέει ο πατέρας του 22χρονου

«Το παιδί μπορεί να είναι ζωηρό, είναι πολύ φιλότιμο και ήτανε στη δουλειά του. Έχει βγάλει το λύκειο, έχει πάει στις ειδικές δυνάμεις το παιδί. Ήπιανε ποτά, ήταν σε γλέντι, ήταν μεθυσμένοι, αυτά συμβαίνουν, ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Δεν είναι καν όπλο αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχαν άλλα δύο άτομα. Αυτή είναι λάθος παραπληροφόρηση. Δεν ήταν άλλο άτομο» λέει ο πατέρας του 22χρονου κατηγορούμενου.

«Ο κατηγορούμενος θα ασκήσει όλα του τα δικαιώματα, θα εξαντλήσει όλες τις υπερασπιστικές του δυνατότητες, θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως πρέπει, αλλά πάνω από όλα θα σεβόμαστε την οικογένεια και το θύμα», λέει από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου, Διονύσης Βέρρας.

«Ο εντολέας μου, ο δράστης κάνει τα πάντα για να λήξει το συμβάν εκείνο το βράδυ. Προσπαθεί να το αποφύγει, του λέει ”σήκω φύγε”, γυρίζει αναστροφή, ξαναγυρίζει προς Τυμπάκι, σταματάει σε μία διασταύρωση, και κάποιος προκαλεί κάποιον. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι έπρεπε να φθάσουμε εκεί που φθάσαμε» προσθέτει.

«Αδικία, για μια προσπέραση» συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου

«Έχουμε να κάνουμε με μία στόχευση και οι εντολείς μου, η οικογένεια του θύματος έχουν στοιχεία ότι δεν πυροβόλησε μόνο ο παλιός τρόφιμος των φυλακών και μεγάλος κακοποιός της Κρήτης, αλλά και οι φίλοι του που ήταν μαζί, εκ των οποίων ο ένας ήταν και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την καταδίωξη και τον πυροβολισμό του θύματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του 29χρονου.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στην Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, χωρίς να έχει αφαιρεθεί ακόμα η σφαίρα από το κεφάλι του. «Οι γιατροί βλέπουν έναν μακρύ δρόμο, μία θεαματική εξέλιξη. Δεν θα μείνει φυτό, έχει αρχίσει να κουνάει λίγο χέρια, λίγο τα μάτια, γνωρίζει, έχει καλά σημάδια. Αδικία. Τριάντα χρόνων άνδρας… Για μία προσπέραση», είπε ο πατέρας του 29χρονου.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος παραδόθηκε την Τετάρτη και αφού ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

https://www.megatv.com/embed/?p=20201167113

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο