ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τρείς ακόμα προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ

Τρείς ακόμα προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ

Τρείς ακόμα προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ. Ο Ιταλός άσσος Τροβάτο, ο Γιάννης Κάλκος και ο Βενεζουελάνος διεθνής πίβοτ Σάλας Αραούχο εντάσσονται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Τρείς ακόμα προσθήκες για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέσιο Τροβάτο. Ο 30χρονος (07/11/2023) διεθνής Ιταλός άσσος εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Αλέσιο Τροβάτο έχοντας πάνω από 200 γκολ στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, ξεκίνησε την καριέρα του στην A2 της χώρας του από την Ακιράλε της Σικελίας και αμέσως κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας Κ21. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κοριλιάνο Καλάμπρο που αγωνιζόταν στην Serie A, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Αουγκούστα, Σαμικέλε, Ματέρα, Άκτιβ Νέτγουορκ, Πράτο, Ντοσόν, Βινσεντίνο, Πολισπορτίβα Φουτούρα, Ντοτσέζε, Ρεκανάτι.

Αλέσιο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κάλκο, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Κάλκος αγωνιζόταν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου σάλας της Αθήνας ’90 από το 2012 έως το 2016, όταν και έκανε το άλμα στην ανδρική ομάδα. Στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με την Αθήνα ’90 (2016-17), ενώ ακολούθησε μία πενταετία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (2017-2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε εκ νέου τη φανέλα της Αθήνας ’90.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκρέουντι Σάλας Αραούχο. Ο Βενεζουελάνος διεθνής πίβοτ υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Γκρέουντι Σάλας Αραούχο έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη χώρα του στις Τρουχιλιάνος (2014-15) και Γκερέρος Ντε Λάγκο (2016-17), ενώ το 2018 μετακόμισε στο Περού για λογαριασμό της Χουατσίπα. Ακολούθησε η ΡΠ και Ντεπορτίβο, για να πάρει μεταγραφή το 2021 για την Τίγκρες στη Βενεζουέλα όπου αγωνιζόταν την τελευταία 2ετία κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας.

Γκρέουντι, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


Μετάβαση στο περιεχόμενο