Το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση, καθιερώνουν ένα νέο θεσμό, το φεστιβάλ τέχνης δρόμου «Το Άλσος τραγουδά και χορεύει»!

«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια που μας έχετε εμπιστευθεί και κρατάμε το «τιμόνι» του Δήμου στα χέρια μας, να αγκαλιάζετε με ενθουσιασμό τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που με συνέπεια διοργανώνουμε από το Σεπτέμβριο του 2019 και μετά. Παρά τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, της υγειονομικής, της πληθωριστικής και εσχάτως της ενεργειακής κρίσης, που συμπίεσαν σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά των Δήμων, αναγνωρίζοντας την ζωογόνο δύναμη του Πολιτισμού, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε δουλεύοντας με σχέδιο και πολύ μεράκι, να παρουσιάσουμε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, υψηλής εκτιμώ, ποιότητας και αισθητικής».

Αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, και συνεχίζει:

«Στο ίδιο πλαίσιο κινούμαστε και φέτος. Στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, ενισχύουμε την τοπική μας αγορά, καθιστούμε την όμορφη πόλη μας το αγαπημένο μας άλσος, πόλο έλξης, χαράς και διασκέδασης για όλους, μικρούς και μεγάλους!»

Την προσεχή Κυριακή λοιπόν 09 Ιουλίου από τις 18:30 το απόγευμα, το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται ταλαντούχους καλλιτέχνες και πλημμυρίζει από μουσικές, χρώματα και ζωντάνια. Αποκτά “πνοή” και γίνεται χώρος καλλιτεχνικής δημιουργίας και απόδρασης από το αστικό τοπίο της θερινής Αθήνας.

Μουσικοί, χορευτές, ζωγράφοι, και πάσης φύσεως ανήσυχοι καλλιτέχνες, θα βρίσκονται διάσπαρτα στην ευρύτερη περιοχή του καταπράσινου άλσους μας επιλέγοντας ως όχημα την τέχνη του δρόμου ή αλλιώς “street art”.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν μια ξεχωριστή καλλιτεχνική διαδρομή περιπάτου, να έρθουν σε άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες, να συζητήσουν, να αλληλεπιδράσουν.

Διαβάστε αναλυτικά και εδώ: https://street-art-festival.gr/

Είσοδος ελεύθερη! Σας περιμένουμε!!

Μετάβαση στο περιεχόμενο