ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Την ήττα με 7-3 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο εκτός έδρας για το Πόλο Γυναικών

Την ήττα με 7-3 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο εκτός έδρας για το Πόλο Γυναικών

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Την ήττα με 7-3 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο εκτός έδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, τα έδωσε όλα και έδειξε ότι η ομάδα έχει μέταλλο για να πετύχει τους στόχους της. «Πλήρωσε» την επιθετική δυστοκία, ωστόσο η «Ένωση» ήδη κοιτά την επόμενη μέρα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με την Λογοθέτη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι. Οι «κιτρινόμαυρες» απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να ξαναπάρουν το προβάδισμα, με την ομάδα του Πανιωνίου τελικώς να βρίσκει το γκολ για το 2-1 στο τέλος της περιόδου. Στο β’ οκτάλεπτο, η Γκίλλα ισοφάρισε σε 2-2, με την Λαζάρη στο τέρμα να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις. Η ΑΕΚ έχασε εκ νέου μεγάλες ευκαιρίες για το προβάδισμα, με τον Πανιώνιο να σκοράρει για το 3-2.

Στο γ’ οκτάλεπτο, τα λάθη της ΑΕΚ στον παίκτη παραπάνω και ορισμένα κενά στην άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στον Πανιώνιο να ξεφύγει με 5-2 στο σκορ. Η «Ένωση» με γκολ της Κολιτσοπούλου μείωσε σε 5-3. Στην τελευταία περίοδο, οι αθλήτριες του Μάρκο Μίσιτς υπέπεσαν σε πολλά λάθη, απώλεσαν ευκαιρίες για γκολ στον παίκτη παραπάνω, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά (7-3).

Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΕΚ 7-3
Τα οκτάλεπτα
: 2-1, 1-1, 2-1, 2-0.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Υφαντή, Δροσοπούλου, Πόλιακ, Κοτσάφτη-Απέργη 1, Μαστρόκαλλου, Κελαδίτη, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 1, Ελένη Πάτερου 1, Δήμητρα Παπαναστασίου 2, Δουλή 2, Κάτσιου, Μουζή, Καραγιάννη.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 1, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

πηγή


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο