ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι της μια 85χρονη στη Μεταμόρφωση Αττικής

Θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι της μια 85χρονη στη Μεταμόρφωση Αττικής, την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, ένας άνδρας και μία γυναίκα προσέγγισαν με αυτοκίνητο τη μονοκατοικία του θύματος, στην οδό Ναυαρίνου, και προσποιήθηκαν ότι τη γνωρίζουν. Η γυναίκα, εισήλθε στην αυλή της ηλικιωμένης, συστήθηκε ως ασφαλίστρια και ενημέρωση την ηλικιωμένη ότι ο γιος της όφειλε ασφάλιστρα ύψους 180 ευρώ, τα οποία και της ζήτησε να καταβάλει. Μάλιστα, όταν η 85χρονη της είπε ότι δεν είχε το συγκεκριμένο ποσό διαθέσιμο, τότε η δράστης της ζήτησε να πληρώσει το ποσό σε χρυσαφικά.

Τελικώς, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα ακολούθησε την ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της και, αφού την έσπρωξε, της ζήτησε να της δώσει ό,τι είχε. Τότε, το θύμα, φοβούμενο για τη σωματική ακεραιότητά του, πήγε στο σαλόνι του σπιτιού και παρέδωσε στη δράστιδα ένα κουτί γεμάτο κοσμηματα, η αξία των οποίων εκτιμάται στα 1.300 ευρώ.

Με κλοπιμαία στα χέρια, η δράστης κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο, όπου την περίμενε ο συνεργός της, επιβιβάστηκε σε αυτό και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Το θύμα της ληστείας προσπάθησε να ακολουθήσει το Ι.Χ., αλλά οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν, με την ηλικιωμένη να πέφτει στο οδόστρωμα και να τραυματίζεται στο δεξί μάτι.

Ευτυχώς, ο τραυματισμός της 85χρονης ήταν ελαφρύς και δεν χρειάστηκε διακομιδή σε νοσοκομείο, ενώ του συμβάντος πλέον έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεταμόρφωσης.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο