ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θερμή παράκληση από τον πατέρα της Φαίδρας για βοήθεια

Θερμή παράκληση από τον πατέρα της Φαίδρας για βοήθεια

(Προφίλ στο fb εδώ)

Μετά από παράκληση του πατέρα της Φαίδρας για κοινοποίηση στον ιστότοπο μας, δεν μπορούσαμε να το παραβλέψουμε

Όλοι ελπίζουμε στο καλύτερο για την μικρή Φαίδρα και στην προσπάθεια των δικών της να μαζευτεί το ποσό και να γίνουν οι επεμβάσεις για να μπορέσει να περπατήσει.

Το μήνυμα του πατέρα της

Ιστορία

Αγαπητοί φίλοι και συνάνθρωποι,

Για όσους δεν με γνωρίζουν, είμαι πατέρας και σύμμαχος της κόρης μου Φαίδρας και η σύζυγός μου Μαλινδρέτου Αντωνία είναι πάντα δίπλα μου και σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Φαίδρας, ενός θαρραλέου πνεύματος που αντιμετωπίζει μια χρόνια ασθένεια με αξιοθαύμαστο θάρρος. Η μικρή μας ήρωας, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά, έχει τη δύναμη να χαρίζει χαμόγελα και να εμπνέει πολλούς ανθρώπους με τη θέλησή της για ζωή.

Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τη Φαίδρα στον αγώνα της. Για να το πετύχουμε αυτό, ξεκινάμε μια εκστρατεία χρηματοδότησης με στόχο την παροχή των απαραίτητων οικονομικών μέσων για τη θεραπεία, φροντίδα και υποστήριξη που χρειάζεται η Φαίδρα μας.

Η Φαίδρα διαγνώστηκε με αναπλαστικό επενδύμωμα όγκου οπίσθιου βόθρου… Από την ηλικία των 3 ετών έκανε 3 μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις για τον όγκο και περίπου στα 9 για μια βαλβίδα παροχέτευσης εγκεφαλονωτιαίου υγρού… έτσι κατάφερε να καθαρίσει τον όγκο και να σταθεί όρθια (αγωνίζεται φυσικά) που είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι απίθανο, ειδικά με βοήθεια….αυτή τη στιγμή, έχοντας πολύ υψηλό βαθμό σκολίωσης καθώς και πρόβλημα στα πόδια της, χρειάζεται επέμβαση στην πλάτη από την αρχή να μπορέσει να πάρει το σώμα της σε ίσιο προφίλ και να διορθώσει τη διαταραχή και αφού γίνει η επέμβαση στα πέλματα σε δεύτερο χρόνο (περίπου 1 χρόνο) το νοσοκομείο που ειδικεύεται σε αυτήν την επέμβαση είναι στη Γαλλία (Necker Pediatric University Hospital in Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι). Τα έξοδα μετακίνησης και διαβίωσης για περίπου 120 έως 140 ημέρες κατά τις οποίες θα νοσηλευτεί και θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας κ.λπ. ανέρχονται σε περίπου 25.000 ευρώ….σε κάλυψη υπάρχει η δυνατότητα μερικής εισφοράς από την ασφαλιστική εταιρεία χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη το ακριβές ποσό. …Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και αυτόν τον αγώνα μαζί της …Η επέμβαση και η παραμονή το κάνουν τόσο πολύ που δεν μπορούμε να το αντέξουμε…..(120.000€ -160.0000€ ΧΩΡΙΣ πλήρη κάλυψη με προσέλευση)

Ας ξανακάνουμε τη Φαίδρα να περπατήσει…να σταθεί…να χορέψει στον γάμο του αδερφού της όπως θέλει!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ – ΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ

Μετάβαση στο περιεχόμενο