ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δίκτυο Γυναικών ΝΦ-ΝΧ: Θα αγωνιζόμαστε με πείσμα για το δίκιο, για την ισότητα των φύλων και θα ασχολούμαστε με τα κοινά

Δίκτυο Γυναικών ΝΦ-ΝΧ: Θα αγωνιζόμαστε με πείσμα για το δίκιο, για την ισότητα των φύλων και θα ασχολούμαστε με τα κοινά

Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές, γιατί όλες μαζί έχουμε δύναμη.
Σε όλους αυτούς που, δια ζώσης, με τηλεφωνήματα και με σχόλια στο διαδίκτυο, μας απειλούν με μηνύσεις από θέσεις ισχύος για να μας φοβίσουν, να δηλώσουμε ότι δεν φοβόμαστε να υπερασπιζόμαστε την γνώμη μας και το δίκιο μας.
 Όλες μαζί, είμαστε ισχυρές.
Τασσόμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε προσβολή ενάντια στο πρόσωπο κάθε γυναίκας. Όποιος θέλει να κάνει κριτική και πολιτική αντιπαράθεση να την κάνει με επιχειρήματα. Επιθέσεις στο ήθος και το «ποιόν» μας είναι πατριαρχικά κατάλοιπα και δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας εν έτει 2024.
 Θα φοράμε ότι θέλουμε, θα πηγαίνουμε όπου και με όποιον θέλουμε και θα κάνουμε ότι θέλουμε. Δεν σας πέφτει λόγος.
Θα αγωνιζόμαστε με πείσμα για το δίκιο, για την ισότητα των φύλων και θα ασχολούμαστε με τα κοινά. Άλλωστε το έχουμε υποχρέωση στα παιδιά που φέραμε σ’ αυτό τον κόσμο.
Καλούμε όλες τις γυναίκες της πόλης μας να έρθουν κοντά μας ώστε να γίνει η φωνή μας πιο δυνατή ενάντια στην κακοποίηση και την βία οποιασδήποτε μορφής.
 Καμία δεν είναι μόνη. Είμαστε όλες μαζί μια γροθιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο