ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δυο γκολ του Γκαρσία με ΠΑΟ και η μεγάλη ευκαιρία του Αραούχο για το 3-2

Τα δυο γκολ του Γκαρσία με ΠΑΟ και η μεγάλη ευκαιρία του Αραούχο για το 3-2

TA HIGHLIGHTS ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναθηναϊκό στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια σε αγώνα της 18ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με γκολ του COSMOTE MVP Λιβάι Γκαρσία στο 23΄, όμως ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε την κατάσταση με τέρματα από τους Γεντβάι (31′) και Αράο (66′). Ωστόσο, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στα εφετινά ντέρμπι, καθώς ισοφάρισε στο 97′ με το πέναλτι που κέρδισε (χέρι Ζέκα) και εκτέλεσε ο Λιβάι, ο οποίος εχει σημειώσει 8 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια του με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα!

Λίγο έλειψε μάλιστα να κάνει η ΑΕΚ την ολική ανατροπή στο 99′, όταν μετά το σουτ του Μάνταλου και την απόκρουση του Λοντίγκιν, ο Βαγιαννίδης πρόλαβε να βάλει την κόντρα στο σουτ του Αραούχο από πλάγια αριστερά στη μικρή περιοχή!
Ο σύλλογός μας γιορτάζει τα 100 χρόνια του το 2024 και η ομάδα μας αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την επετειακή φανέλα του χρυσού της ιωβηλαίου, η οποία αποκαλύφθηκε σήμερα ακριβώς στις 19.24, ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη του επετειακού σήματος.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο