ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αγκιστρίου Ι. Αθανασίου 

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αγκιστρίου Ι. Αθανασίου 

Γ. Πατούλης: «Με τη στήριξη της Περιφέρειας το Αγκίστρι και τα υπόλοιπα  νησιά της Αττικής μας προετοιμάζονται για μια δυνατή τουριστική περίοδο»

Οι δυνατότητες στήριξης απαραίτητων έργων για τον Δήμο Αγκιστρίου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αγκιστρίου Ι. Αθανασίου.

Κατά την συζήτηση ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την πορεία του έργου ανέγερσης νέου σχολείου στο Αγκίστρι που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ παράλληλα τέθηκαν και οι προοπτικές για χρηματοδότηση και άλλων έργων που αφορούν τόσο στην αναβάθμιση των υποδομών του νησιού όσο και την διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Στ. Βοϊδονικόλας,

ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά κ. Στρ. Παγωτέλης και ο Προϊστάμενος ΤΤΥΝΔ ΠΕ Νήσων κ. Στ. Βεϊόγλου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αναφερόμενος στη βούληση της Περιφέρειας να υποστηρίζει έμπρακτα τα νησιά της Αττικής, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, αποτελούν την «ναυαρχίδα» του τουρισμού για την Αττική, επισήμανε ότι ο ίδιος και τα στελέχη της Περιφέρειας, έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την ανάπτυξη και την υλοποίηση έργων υποδομών.

«Τα νησιά της Αττικής μας, προετοιμάζονται και εφέτος να υποδεχθούν, όπως όλα δείχνουν, μια δυνατή τουριστική περίοδο. Η Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του τουρισμού για την τοπική οικονομία, χρηματοδοτεί έργα που θα ενισχύσουν τις δυνατότητες του νησιού να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των επισκεπτών, αλλά παράλληλα διευκολύνουν και την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων».  

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγκιστρίου Ι. Αθανασίου  ευχαρίστησε τον κο Πατούλη για την στήριξη που προσφέρει, τονίζοντας πως το Αγκίστρι είναι ένας παραδοσιακά κοσμοπολίτικος προορισμός με πολλές δυνατότητες συνεισφοράς στο τουριστικό κεφάλαιο και την οικονομία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο