ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Συλλήψεις 8 ατόμων για ληστείες σε Μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία

Συλλήψεις 8 ατόμων για ληστείες σε Μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία

Τη σύλληψη οκτώ ατόμων εκ των οποίων οι τέσσερις ανήλικοι για ληστείες ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ. Οι συλλήψεις έγιναν σε Μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 30-3-2024 στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, -4- άτομα(-3- ημεδαποί και ένας αλλοδαπός), εκ των οποίων -2- ανήλικοι, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν -2- άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.

Προστρέξαντες αστυνομικοί ενεργώντας αναζητήσεις, εντόπισαν λίγο αργότερα τους κατηγορούμενους σε παρακείμενο σημείο και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της 30-3-2024 στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., -4- ημεδαποί, εκ των οποίων -2- ανήλικοι, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι μαζί με έτερους συνεργούς, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, προσέγγισαν -2- άτομα και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Σημειώνεται ότι οι -4- συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις αρχές για πολλαπλά αδικήματα, μεταξύ των οποίων, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο