ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλόνισαν τα αδέρφια Παπαστεφανάκη: “Να μην φοβάστε να πηγαίνετε στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας σας”

Συγκλόνισαν τα αδέρφια Παπαστεφανάκη: “Να μην φοβάστε να πηγαίνετε στο γήπεδο με την φανέλα της ομάδας σας”

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΠΣΑΠΠ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Στη 2η γιορτή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών έδωε το παρόν και ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους παίκτες της ΑΕΚ μαζί με τον αδερφό του που είναι φίλος της Ένωσης.

Όλη η οικογένεια βρέθηκε φέτος στην OPAP Arena στο ντέρμπι των Δικεφάλων με τις εικόνες στο τέλος του αγώνα με τον Μάνταλο να έχει αγκαλιά του τον Γιάννη (που φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ) να δίνουν την πραγματική διάσταση του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, ο μικρός Γιάννης ανέβηκε στο βήμα μαζί με τον αδελφό του, Ευθύμη,και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

«Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».

Από τη μεριά του, ο φίλαθλος της «Ένωσης», Ευθύμης Παπαστεφανάκης τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει και την οικογένειά μου».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μετάβαση στο περιεχόμενο