ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην 19η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην 19η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην 19η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 64  συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, συγκεντρώνοντας 55 φιάλες αίματος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτές τις ημέρες, μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη οι ανάγκες για αίμα ήταν μεγάλες. Η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας σε συνεννόηση με το νοσοκομείο που συνεργαζόμαστε εξυπηρετεί πάντα όσες και όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με μία δύσκολη κατάσταση. Θέλω και σήμερα λοιπόν, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. που διεξήγαγε την αιμοληψία, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. και φυσικά τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας, που στηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις, προσφέροντας ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας».

Την επίβλεψη για τη διεξαγωγή της 19ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας είχε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρος Μπερδέσης με την πολύτιμη συνδρομή των στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο