ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Πρώτο καρναβάλι για πολύ μικρά παιδιά που διοργάνωσε το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.

Πρώτο καρναβάλι για πολύ μικρά παιδιά που διοργάνωσε το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.

Καρναβαλιστές νήπια και βρέφη κατέκλυσαν σήμερα το  γήπεδο στίβου του Πανελληνίου Αθλητικού συλλόγου  στο πρώτο καρναβάλι για  πολύ μικρά παιδιά που διοργάνωσε το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.

Γονείς  με καροτσάκια και μεταμφιεσμένα μικρά παιδιά χόρεψαν  με τη ψυχή τους σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Έπαιξαν  τα παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια , στις φουσκωτές κατασκευές και γέμισαν τον ουρανό με πολύχρωμες  φουσκάλες. Τα παιδιά γέλασαν πολύ με τους κλόουν και τον μάγο.

 Περίμεναν  στην ουρά  το πολύχρωμο τραινάκι που τους έκανε βόλτα στο χώρο και δε δίστασαν να ανέβουν και με τους γονείς τους.

Με πολύ προσοχή  ανέμεναν τους παιδαγωγούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για να τους ζωγραφίσουν προκειμένου να τελειοποιηθεί η μεταμφίεση τους και  μετά έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες από τα πρώτα τους χρόνια ως καρναβαλιστές.

«Θερμό ευχαριστώ στο ΔΣ του Πανελληνίου για την φιλοξενία στον χώρο τους, στους ακούραστους εργαζόμενους του ΔΒΑ, στους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή στην αξέχαστη αυτή γιορτή.» τόνισε η Ινές-Δήμητρα  Αγγελή -Λυκούδη πρόεδρος  του Δημοτικού Βρεφοκομείου 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη συμμετοχή των μικρών φίλων στις εγκαταστάσεις μας» ανέφερε ο Π.Σαρρής , γενικός γραμματέας  του ιστορικού Αθλητικού συλλόγου της Αθήνας. «Επειδή πιστεύουμε στο μέλλον της πόλης , αυτή η εκδήλωση στάθηκε η αφορμή να μας  γνωρίσουν  τα πιο μικρά παιδιά που μένουν στην Αθήνα»

Μετάβαση στο περιεχόμενο