ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση στη 2η Διαβούλευση ΣΒΑΚ Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Πρόσκληση στη 2η Διαβούλευση ΣΒΑΚ Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Πρόσκληση στη 2η Διαβούλευση ΣΒΑΚ Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Δήμος διοργανώνει τη 2η διαβούλευση με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών.

Το ΣΒΑΚ είναι Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και αφορούν στον ανασχεδιασμό των πόλεων με βασικούς πυλώνες το περπάτημα, το ποδήλατο και τη δημόσια συγκοινωνία, καθώς και εναλλακτικές μορφές αυτών.

Ταυτόχρονα, ενισχύεται η οδική ασφάλεια με την προαγωγή των ήπιων μετακινήσεων και εν γένει η αλλαγή νοοτροπίας της μετακίνησης στην πόλη.

Βασικό αντικείμενο της 2ης διαβούλευσης είναι η παρουσίαση για το Όραμα, τις Προτεραιότητες, τους Στρατηγικούς Στόχους και τα εναλλακτικά σενάρια. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επικυρώσουν το όραμα, να οριστικοποιήσουν τις προτεραιότητες και τους στόχους καθώς και να επιλέξουν το τελικό σενάριο των προτάσεων. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για τη συνδιαμόρφωση της μελλοντικής εικόνας του Δήμου μας.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς «Ανδρέας Παπανδρέου», Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Λεωφ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια).

https://www.svakdimosfx.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο