ΕΚΚΛΗΣΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας

Το πρωί της Μ. Τετάρτης, 1 Μαΐου 2024, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ τέλεσε, την τελευταία για την περίοδο του Τριωδίου, Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου, το οποίο βρίσκεται εντός του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας.

Μετά το πέρας της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης τέλεσε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το παρών έδωσαν ο πρ. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κοντοζαμάνης, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Τσάμης, μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου, μέλη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και μεγάλος αριθμός ασθενών.

Στην σύντομη ομιλία του ο Μητροπολίτης επαίνεσε το σπουδαίο και θεάρεστο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών του Νοσοκομείου, απευθύνοντας θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στους δοκιμαζόμενους ασθενείς και καλή Ανάσταση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο