Πρόγραμμα κουνουποκτονίας 2023 στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Συμβουλές για τους δημότες

Πρόγραμμα κουνουποκτονίας 2023 στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Συμβουλές για τους δημότες

Νίκος Μπάμπαλος: «Περισσότερες ώρες ανοικτό για να το χαίρονται ακόμα πιο πολύ οι δημότες μας»

Σε νέο διευρυμένο ωράριο θα είναι ανοικτό για τους πολίτες από αυτό το Σαββατοκύριακο το Κτήμα Φιξ, τα 28 στρέμματα πρασίνου που απέκτησε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου για να το παραδώσει στους δημότες ως το μεγαλύτερο πάρκο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Έτσι λοιπόν, το Κτήμα Φιξ θα ανοίγει τις πόρτες του πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα, με στόχο, όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, να διευρυνθούν και οι ημέρες λειτουργίας του.

«Από την πρώτη ημέρα που αποκτήσαμε το Κτήμα Φιξ και ανοίξαμε τις πόρτες του στο κοινό χιλιάδες Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες όλων των ηλικιών το επισκέφθηκαν και συνεχίζουν να το επισκέπτονται, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την επιμονή που δείξαμε στην προσπάθεια ο Δήμος να αγοράσει το Κτήμα με τις δικές του δυνάμεις μετά από τόσες δεκαετίες άκαρπων ενεργειών, κόντρα σε όσους δεν ήθελαν αυτή την εξέλιξη και συνεχίζουν να μην την θέλουν. Ήταν το πάρκο που είχε ανάγκη η πόλη για να ανασάνει, πάρκο το οποίο σταδιακά διευρύνει το ωράριο της λειτουργίας του για να το χαίρονται οι οικογένειες των δημοτών μας ακόμα περισσότερο. Είπαμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και το κάνουμε πράξη», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Θυμίζουμε, η είσοδος στο Κτήμα Φιξ γίνεται από δύο πλευρές: από τη λεωφόρο Ηρακλείου και από την πλατεία Αγίου Λουκά. Μπορείτε να βρίσκετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη λειτουργία και την ιστορία του Κτήματος στην ειδική ιστοσελίδα ktimafix.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο