ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ποινική δίωξη στα 4 μέλη του «Ρουβίκωνα» που συνελήφθησαν για τα επειδόδια στη Νέα Ιωνία

Ποινική δίωξη στα 4 μέλη του «Ρουβίκωνα» που συνελήφθησαν για τα επειδόδια στη Νέα Ιωνία

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της φθοράς ξένης περιουσίας, της οπλοφορίας-οπλοχρησίας και της απείθειας άσκησε ο εισαγγελέας στα τέσσερα μέλη του Ρουβίκωνα που συνελήφθησαν για τα επειδόδια στη Νέα Ιωνία.

Ρεπορτάζ

Τέσσερα άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα , συνελήφθησαν στα οποία και ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης. Σύμφωνα με την Αστυνομία ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων, η οποία το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποίησε επίθεση σε κατάστημα στη Νέα Ιωνίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ, το απόγευμα του Σαββάτου ,ομάδα 15 περίπου ατόμων, αφού στάθμευσαν δίκυκλα οχήματα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας, κατευθύνθηκαν πεζή στο κατάστημα όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν φθορές με τα χέρια τους και πτυσσόμενο γκλοπ που έφερε άτομο της ομάδας, ενώ τραυματίστηκαν και δυο άτομα που παρευρίσκονταν στο χώρο.

Από αστυνομικές δυνάμεις διενεργήθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων στην επίθεση στο κατάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δίκυκλες μοτοσικλέτες, καθώς και καπέλο τύπου τζόκεϊ.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο