E-FILADELFEIA

Πιάτσα Καλαμάκι, Νέα Φιλαδέλφεια

Πιάτσα Καλαμάκι, Νέα Φιλαδέλφεια

 Λεωφ. Δεκελείας 80, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής 143 41,

Κυριακή – Πέμπτη:12:00 – 02:00, Παρασκευή – Σάββατο:12:00 – 03:00

Τηλ επικοινωνίας & παραγγελιών 2102514759 , 2104406630

Λίγα πράγματα μπορούν να μας παρηγορήσουν όταν αισθανόμαστε άσχημα, τόσο τρυφερά όσο ένα πελώριο, καυτό, νόστιμο σουβλάκι. Όχι οποιοδήποτε σουβλάκι σε ένα τυχαίο σουβλατζίδικο, αλλά ένα πραγματικό comfort food που φτιάχνεται με τις καλύτερες πρώτες ύλες, έχει την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής (αυτό που λέμε value for money). Τι γίνεται όταν δίπλα σε αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέσεις και μια τεράστια ποικιλία, που ξεπερνάει μόνο στα τυλιχτά, τις 300 διαφορετικές επιλογές; Πολύ απλά, βρισκόμαστε στον Παράδεισο.

Το Πιάτσα Καλαμάκι άνοιξε πρώτα στη Νέα Σμύρνη το 2016, στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Χαλάνδρι το 2018, ενώ το καλοκαίρι του 2020, εν μέσω της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου του Covid, δημιούργησε ένα κατάστημα – πρότυπο στην Κυψέλη. Τον Απρίλιο του 2021 εγκαινίασε το τέταρτο κατάστημα στην Ηλιούπολη, ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, άνοιξε το πέμπτο στο δημοφιλές Πασαλιμάνι στον Πειραιά! Το κατάστημα αυτό ειδικά, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι στην περιοχή, που διακρίνεται για την προσεγμένη αισθητική του, καθώς και την εξαιρετική του θέση στην Μαρίνα Ζέας με απέραντη θέα μπροστά στην θάλασσα και τα πανάκριβα σκάφη! Τον Σεπτέμβριο του 2022, ξεκίνησε την λειτουργία του με μεγάλη επιτυχία και το έκτο κατάστημα στην κεντρική πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω! Τον Οκτώβριο του 2023 στην οικογένεια του Πιάτσα Καλαμάκι μπήκε το κατάστημά μας στη Καισαριανή και αρχές του 2024 το ολοκαίνουριο κατάστημά μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Στα Πιάτσα Καλαμάκι, η καλή φήμη και η επιτυχία της αλυσίδας μας, οφείλεται σε 3 βασικά στοιχεία: α) στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και στην τεράστια ποικιλία του καταλόγου μας, β) στην καθαριότητα που χαρακτηρίζει τους χώρους μας και γ) στο εξαιρετικά υπεύθυνο σέρβις και στην ευγενική εξυπηρέτηση.

Στα Πιάτσα Καλαμάκι τα τυλιχτά σουβλάκια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και εύλογα έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών μας. Καταρχάς, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε (6!) διαφορετικές πίτες (καλαμποκιού, παραδοσιακή, ολικής άλεσης, κυπριακή, αραβική, πίτα σάντουιτς). Είναι πραγματικά δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, κι όμως πράγματι ο κατάλογος περιέχει πάνω από 300 διαφορετικές επιλογές σε τυλιχτά! Από γύρο κοτόπουλο με τσένταρ και μπέικον, μέχρι πανσετάκι με Jack Daniel’s , μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα, μπακαλιάρο πανέ με Αγιολί, ταλαγάνι και μανιτάρια, συκώτι και προβατίνα, κεμπάπ και μπιφτέκι γαλοπούλας με πολίτικη σάλτσα, σουτζούκι με πικάντικο Αϊβάρι και καλαμαράκια, το Πιάτσα Καλαμάκι καταφέρνει να χωρέσει σε μια τρυφερή πίτα περίπου… τα πάντα!

Μετά τα τυλιχτά, στο Πιάτσα Καλαμάκι τεράστιο σουξέ γνωρίζουν και τα πληθωρικά του burgers! Μοσχομυριστά, χειροποίητα μπιφτέκια που ζυμώνονται καθημερινά με μυστική συνταγή, μέσα σε απολαυστικό ψωμάκι (μπριός, χωριάτικο ή μαύρο από ενεργό άνθρακα), ενώ πλαισιώνονται από μια μεγάλη ποικιλία από σάλτσες (Honey Mustard, Caesar’s κ.λ.π.) καθώς και από φρέσκα, δροσερά λαχανικά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Οι προτάσεις του καταλόγου όμως, δεν εξαντλούνται μόνο με τον βασιλέα και τον αντιβασιλέα του streetfood. Κάθε άλλο! Την εμφάνισή τους κάνουν πολλά και πρωτότυπα ορεκτικά, μαμαδίσιες τηγανιτές πατάτες σε δεκάδες εκδοχές, ποικιλία από φρέσκες σαλάτες, λαχταριστά μαγειρευτά, σκεπαστές, ψητά κρεατικά στα κάρβουνα, σάντουιτς, ένα πλούσιο χορτοφαγικό μενού με κλασικά προϊόντα αλλά και τα νέα δημοφιλή εδέσματα meatless, καθώς και το πραγματικά λατρεμένο θρακόψωμο! Ένα καρβελάκι χωριάτικο ψωμί, ψημένο στην θράκα (εξού και το όνομα), γεμάτο με όλες τις αγαπημένες μας λιχουδιές! Γύρος, καλαμάκια, μπιφτέκια και λουκάνικα, συνδυάζονται με λαχανικά, τηγανιτές πατάτες και σως, ακόμη και με τυρί gouda ή παρμεζάνα, για να σχηματίσουν έναν απίθανο γευστικό συνδυασμό!

Το πιτσόγυρο αποτελεί την πιο πρόσφατη δημιουργία μας…Πρόκειται για μία λαχταριστή ζύμη Pinsa Romana, αφράτη και μαλακή, πάνω στην οποία προσθέτουμε σάλτσα για πίτσα, μαζί με γενναιόδωρες δόσεις gouda, bacon, ντομάτας και πιπεριάς, ενώ για το coup de grâce τελειώνουμε με μια χορταστική ποσότητα φρεσκοψημένου γύρου (από χοιρινό ή κοτόπουλο)!

Στο Πιάτσα Καλαμάκι, στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τα παραδοσιακά εδέσματα με τις πιο σύγχρονες πρώτες ύλες, ώστε να μπορέσουμε να παράξουμε μια γαστρονομική πληθώρα γευστικών αποτελεσμάτων. Θεωρούμε ότι η προκύπτουσα ποικιλία, θα δημιουργήσει στον πελάτη μας την επιθυμία να μας επισκέπτεται ξανά και ξανά, χωρίς να υφίσταται την τυπική γευστική κόπωση του τετριμμένου προϊόντος.

Η καθημερινή εκπαίδευση του προσωπικού μας και η αέναη επίβλεψη από πεπειραμένα στελέχη της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και τους πιο ευχαριστημένους πελάτες. Επιπροσθέτως, θεωρούμε ότι η διανομή των προϊόντων μας, αποτελεί μια φυσική συνέχεια της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε μέσα στα καταστήματά μας και συνεπώς διέπεται από τις ίδιες αρχές. Πιστεύουμε ότι έχουμε κατορθώσει να διατηρήσουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο και να αφήσουμε ικανοποιημένους χιλιάδες πελάτες, που απολαμβάνουν τα εδέσματά μας στον χώρο τους. Αυτό εξάλλου είναι εξαιρετικά εμφανές και από την βαθμολογία των καταστημάτων μας, στις σελίδες του Google και του Efood.

Η αποδοχή των υπηρεσιών μας κυμαίνεται από εξαιρετικά θετική, έως και διθυραμβική ακόμη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, απλά διαβάζοντας τις κριτικές που γράφονται από τους καθημερινούς μας πελάτες στα Social Media και στις πλατφόρμες παραγγελιοληψίας (Google, Efood, Tripadvisor).

Στα Πιάτσα Καλαμάκι η ευγενική εξυπηρέτηση, καθώς και η ποιότητα και η υγιεινή σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας των προϊόντων μας, είναι οι μέγιστες προτεραιότητες. Οι καλύτερες πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά και όλα ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας από έμπειρους τεχνίτες, που διαμορφώνουν πραγματικά πρωτότυπους γαστριμαργικούς συνδυασμούς. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μοναδική γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο.Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να προάγουμε το ποιοτικό και τιμολογιακά προσβάσιμο σε όλους ελληνικό φαγητό, σε περισσότερα σημεία στην χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό.Θεωρούμε ότι η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία μας, θα εξασφαλίσει την εκπλήρωση αυτού του οράματος!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Πιάτσα Καλαμάκι, Νέα Φιλαδέλφεια

Χρήσιμα links site & social media

site: https://piatsakalamaki.gr/

facebook: https://www.facebook.com/piatsakalamakiofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/piatsakalamaki/?hl=el

Google map εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο