E-FILADELFEIA

Next Round Academy

Next Round Academy

…your next round!

Ξεκίνα τώρα τον επόμενο γύρο προπόνησης για να πλησιάσεις ακόμα πιο κοντά στον στόχο σου, όποιος κι αν είναι αυτός.

Είτε ο στόχος σου είναι απλά να παραμείνεις σε φόρμα, είτε είναι να φτάσεις στην κορυφή των δυνατοτήτων σου, θα σε βοηθήσουμε να βρείς το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης για σένα!

Kick Boxing
«Εθισμός από την πρώτη προπόνηση!»

To KICK BOXING είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σύγχρονα μαχητικά αθλήματα και αποτελεί έναν από τους πιο αποδοτικούς τρόπους εκγύμνασης και αποτελεσματικής αυτοάμυνας.
Οι τεχνικές που διδάσκονται συνδυάζουν την πυχμαχία με λακτίσματα, ενώ στην προπόνηση περιλαμβάνονται αερόβιες και αναερόβιες ασκήσεις που προσφέρουν σημαντικά σωματικά και πνευματικά οφέλη, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε μαχητικό επίπεδο.
Από την πρώτη προπόνηση αυξάνεται η αυτοπεποίθηση των ασκούμενων και είναι κατάλληλη για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, βάρους, τύπου σώματος, ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Γιατί το KICK BOXING είναι κάτι περισσότερο από μαχητικό άθλημα. Είναι τρόπος ζωής!

Πυγμαχία

«Η ακαταμάχητη γοητεία της πιο ιστορικής μαχητικής τέχνης»

Η Πυγμαχία αποτελεί διαχρονικά την πιο δημοφιλή μαχητική τέχνη και είναι ένα από τα αρχαιότερα ολυμπιακά αγωνίσματα. Όπως και το kick boxing, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους εκγύμνασης και αυτοάμυνας.

Οι τεχνικές που διδάσκονται δεν περιορίζονται αποκλειστικά στον συνδυασμό χτυπημάτων με γροθιές, αλλά εστιάζουν στη συνολική ευκινησία και τον συγχρονισμό συγκεκριμένων κινήσεων ολόκληρου του σώματος, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι, έτσι ώστε οι γροθιές να συνδυάζονται με ταχύτητα, δύναμη και ακρίβεια, αποφεύγοντας ταυτόχρονα χτυπήματα από τον αντίπαλο

Παιδικό Kick Boxing

«Ανάπτυξη δυνατού σώματος και πνεύματος από μικρή ηλικία»

Fit Boxing

«Ιδανικός συνδυασμός γυμναστικής, ψυχαγωγίας και εκτόνωσης»

Το FIT BOXING είναι μία αποτελεσματική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική μέθοδος εκγύμνασης, ιδανική για τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, της μυϊκής τόνωσης και της απώλειας του περιττού σωματικού βάρους και λίπους.
Στις προπονήσεις συνδυάζονται τεχνικές και ασκήσεις από την πυχμαχία, κάνοντας χρήση πυγμαχικού προπονητικού εξοπλισμού, χωρίς να υπάρχει σωματική επαφή μεταξύ των ασκούμενων.
Είναι ένα σύγχρονο και διασκεδαστικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που προσφέρει ταυτόχρονα ευεξία, εκτόνωση και αποβολή του στρες, κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, βάρους, ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.

«Εντυπωσιακά αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα προπονήσεων»

To CROSS TRAINING είναι ένα δυναμικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο εστιάζει στη διαρκή βελτίωση των ασκούμενων σε όλους τους επιμέρους τομείς της φυσικής τους κατάστασης.

Στις προπονήσεις συνδυάζονται αερόβιες και αναερόβιες ασκήσεις με αντίσταση το σωματικό βάρος και τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, όπως είναι τα βάρη τύπου kettlebells και οι ιμάντες TRX, στοχεύοντας στην απώλεια του περιττού βάρους/λίπους, τη μυϊκή τόνωση/σύσφιξη, την αντοχή και ενδυνάμωση ολόκληρου του μυοσκελετικού συστήματος, τη βελτίωση της καρδιο-αναπνευστικής λειτουργίας, της ευλυγισίας, της εκρηκτικότητας, της ισορροπίας και του νευρο-μυϊκού συντονισμού.

Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα άμεσα, μόλις από τον πρώτο μήνα προπονήσεων. Για την καλύτερη επίβλεψη και εξέλιξη των ασκούμενων οι προπονήσεις γίνονται σε μικρά γκρουπ (5-6 άτομων), ή ατομικά (personal training).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 4, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ.: 210 25 87 055

Email: info@nextroundacademy.com

Web site: www.nextroundacademy.com

Google map εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο