ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή και π. Δημάρχου Γιάννη Βούρου στον Έβρο

Περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή και π. Δημάρχου Γιάννη Βούρου στον Έβρο

Με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Αδαμάντιο Παπαδόπουλο, συναντήθηκε στα πλαίσια της περιοδείας του στο Νομό Έβρου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, π. Δήμαρχος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ, κ. Γιάννης Βούρος.

Στην ατζέντα της συζήτησης των δύο αιρετών, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι ΟΤΑ Α’ Βαθμού της χώρας κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο, η Περιφερειακή Ανάπτυξη και τα κονδύλια που πρέπει να διεκδικηθούν προς αυτή την κατεύθυνση από την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια (θέμα που άπτεται των αρμοδιοτήτων επιτροπών του Ευρωκοινοβουλίου), η «εγκατάλειψη» των ακριτικών περιοχών, οι μεταναστευτικές ροές (ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα τους ακρίτες του Έβρου), καθώς και οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Γιάννης Βούρος μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της πόλης παραχώρησε συνέντευξη στο Ράδιο Έβρος 97,1.Ο π. Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας βρέθηκε επίσης στο Διδυμότειχο, στο Σουφλί και στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με αρκετούς κατοίκους των πόλεων / κωμοπόλεων αυτών. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο