ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΚΛΗΣΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας τιμά τα 100 χρόνια από την θεμελίωση της πόλης

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας τιμά τα 100 χρόνια από την θεμελίωση της πόλης

Μουσική νεανική βραδιά για τα 100 χρόνια της Ν. Ιωνίας

ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Με σειρά τιμητικών εκδηλώσεων και κινήσεων υψηλού συμβολισμού, ο Δήμος Νέας Ιωνίας τιμά την 30η Ιούνη του 1923, ημέρα κατάθεσης του θεμελίου λίθου της πόλης μας, 100 χρόνια μετά, σε μια ιστορική στιγμή για τη Νέα Ιωνία.

Πιο συγκεκριμένα:

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Το απόγευμα της γενέθλιας ημέρας, στις 7:30μ.μ., υποδεχόμαστε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον εκ Μικράς Ασίας και εν συνεχεία ακολουθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, κ. Γαβριήλ.

Το βράδυ της γενέθλιας μέρας θα φωταγωγηθούν όλα τα δημοτικά κτίρια και το Δημαρχείο της πόλης.

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Το πρωί στις 7:00π.μ. θα τελεσθεί όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί Δοξολογία για τα 100 χρόνια από την θεμελίωση της πόλεως της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του θεμέλιου λίθου της.

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Το απόγευμα στις 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Λαμπαδηδρομία Μνήμης της οποίας η αφή φλόγας θα ξεκινήσει από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων και περνώντας από κεντρικά σημεία της πόλης θα τερματίσει στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

Το βράδυ στις 9:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη επετειακή εκδήλωση «Η γειτονιά των θαυμάτων» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. Συμμετέχουν οι Κώστας Μακεδόνας, Μπάμπης Βελισσάριος, Χριστιάνα Γαλιάτσου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πασχάλης Τσαρούχας.

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram με θέμα τα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης μας.

Τιμούμε τα 100 χρόνια, σεβόμαστε τις ρίζες μας, ζούμε από τις μνήμες μας, οραματιζόμαστε το μέλλον μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο