ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νομικά κατά των βάνδαλων η ΑΕΚ – Βραβεύτηκε ως πεντάστερος ο αγωνιστικός χώρος του Γηπέδου Opap Arena

Νομικά κατά των βάνδαλων η ΑΕΚ – Βραβεύτηκε ως πεντάστερος ο αγωνιστικός χώρος του Γηπέδου Opap Arena

Αρκετές φθορές προκλήθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ κατά τον χθεσινό τελικό του Conference League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα. Πολλές εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου με βάνδαλους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να έχουν πάρει ως λάφυρα καθίσματα από το γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρίνιζε ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν πως «αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και τη βαριά ποινική τους τιμωρία».

Μάλιστα από την ΑΕΚ έλεγαν πως «μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματα τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα άτομα. Υπάρχει όμως κι ότι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία».

Βραβεύτηκε ο αγωνιστικός χώρος της «Αγια-Σοφιάς – OPAP Arena»

Σημαντική ήταν η τιμή της UEFA προς της ΑΕΚ για τον αγωνιστικό χώρο της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» που φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) τον τελικό του Conference League. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου για τον τελικό, βραβεύτηκε ως πεντάστερος από την UEFA.

Παράλληλα, η ΑΕΚ δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν κι όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της συνοσπονδίας για την συνεργασία κι όσα παρείχε όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος, η διάκριση και η τιμή από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ξεχωριστή σημασία για την ΑΕΚ, διότι η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την διεξαγωγή ενός τελικού σε ένα γήπεδο πριν καν ολοκληρωθεί, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο