ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκος Γεωργαντζόγλου: “Καλωσορίζω τον Μάριο Ηλιόπουλο στην οικογένεια της ΑΕΚ”

Νίκος Γεωργαντζόγλου: “Καλωσορίζω τον Μάριο Ηλιόπουλο στην οικογένεια της ΑΕΚ”

Με μια αποκλειστική δήλωση στο Skiathoschannel.gr ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, τάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του νέου διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης», Μάριου Ηλιόπουλου.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του μπάσκετ και του χάντμπολ της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου ενώνει τις δυνάμεις του με τον «Super Mario» της Seajets και δίνει το παρών στο προσκλητήριο πανστρατιάς για να φθάσει η ιστορική ομάδα -εκεί που της αξίζει- πάλι στην κορυφή!

«Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου, την αντίληψή μου, το είναι μου, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα που πρέπει να κρατάμε φυλαχτό» ανέφερε συγκινημένος κατά τη συνέντευξη Τύπου ο συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της SeaJets.

Στη φωτογραφία ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου μίλησε αποκλειστικά στο Skiathoschannel.gr και τον δημοσιογράφο Αλέξη Τερζή εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.

«Καλωσορίζω τον Μάριο Ηλιόπουλο στην οικογένεια της ΑΕΚ.
Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει γιατί τον γνωρίζω από το 2003 όταν έβαλε μετοχές στην ναυτιλιακή εταιρεία του πατέρα μου. Ήταν συνεταίρος με τον πατέρα μου στην “Project Shipping Inc” και είχαν μαζί πετρελαιοφόρα πλοία.
Είναι πανέξυπνος, πεισματάρης και ότι βάζει στόχο τον καταφέρνει.
Και φυσικά είναι ένας υπέροχος οικογενειάρχης με τρία παιδιά.
Στόχος για φέτος το νταμπλ και πιστεύω ότι με τις κατάλληλες προσθήκες θα το πετύχουμε».

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο