ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νικηφόρο ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας Πόλο της ΑΕΚ

Νικηφόρο ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας Πόλο της ΑΕΚ

Νικηφόρο ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας Πόλο της ΑΕΚ

Με εκτός έδρας αγώνα ξεκίνησε τη φετινή της πορεία στην Α1 η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, που φιλοξενήθηκε από τον Ηλυσιακό στο Κολυμβητήριο των Ιλισίων. Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη και με ένα νεανικό και φιλόδοξο ρόστερ στοχεύει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η αποστολή της «Ένωσης» αποτελείται από τις: Πουλοπούλου, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Παπαδοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Μαργαρίτη.

Η Αγγελική-Μαρία Γκίλλα δήλωσε στο aek.gr: «Πρώτη αγωνιστική για τη νέα σεζον. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει νωρίς φέτος, όπως και το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει κάνει σημαντικές προσθήκες, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμες για ένα καλό ξεκίνημα. Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλες τις ομάδες, με όρεξη και πάνω από όλα υγεία».

Νικηφόρο ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας Πόλο της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας Πόλο της ΑΕΚ, που επικράτησε 15-8 στα Ιλίσια επί του νεοφώτιστου στη κατηγορία Ηλυσιακού, στη πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η «Ένωση» προηγήθηκε από το ξεκίνημα (2-3), αλλά ο γηπεδούχος προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ (4-6). Η ΑΕΚ ανέβασε απόδοση στο δεύτερο μέρος, πήρε και τη διαφορά ασφαλείας που ήθελε και εν τέλει το πρώτο τρίποντο.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 8-15
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-4, 2-5
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Πράππα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Λαζάρου, Παναγιότι 1, Ξανθοπούλου 1, Κόκκινου 2, Σκαρπαλέζου 1, Φελλά 1, Μανιάτη, Πετεινάτου, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Κακλή 2.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Πουλοπούλου, Κολιτσοπούλου 3, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Πάουλι 3, Καλαϊτζή 3, Γκίλλα 1, Παπαδοπούλου 3, Λυκοθανάση 1, Γαλιατσάτου, Μαργαρίτη.
Διαιτητές: Σπανούδης, Παντελής

πηγή


Μετάβαση στο περιεχόμενο