ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Νίκη για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ επί του ΝΟ Χανίων

Νίκη για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ επί του ΝΟ Χανίων

Με 16-9 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του ΝΟ Χανίων για την 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών, στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας

Νίκη για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ επί του ΝΟ Χανίων

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Με 16-9 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του ΝΟ Χανίων για την 4η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών, στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Η «Ένωση» πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Κρήτης, σημειώνοντας τη 2η νίκη της σε 4 αγώνες.

Στο πρώτο μέρος, οι «κιτρινόμαυρες» με πίεση στην επίθεση και με ωραίες οργανωμένες επιθέσεις, προηγήθηκαν με 8-4, θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Στο γ’ οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και μείωσαν σε 11-9. Ακόμα κι έτσι, η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς δεν επηρεάστηκε και με επιμέρους σκορ 5-0 στην τελευταία περίοδο διαμόρφωσε το τελικό 16-9.

ΑΕΚ – ΝΟ Χανίων 16-9
Τα οκτάλεπτα
: 4-1, 4-3, 3-5, 5-0.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 3, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Πάουλι 1, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 3, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 3, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Μαργαρίτη 1.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη 3, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβαγκούτσι 2, Καραδάκη, Κουνδουράκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη.

πηγή


Εργασίες Γήπεδο ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά” Νέα Φιλαδέλφεια

Μετάβαση στο περιεχόμενο