ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΦ-ΝΧ “Πολιτών Πολιτεία”: Αυξήσεις “φωτιά” από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – Παπαλουκά στα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου!

ΝΦ-ΝΧ “Πολιτών Πολιτεία”: Αυξήσεις “φωτιά” από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – Παπαλουκά στα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου!

Αυξήσεις στα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου που σε ορισμένες κατηγορίες όπως βλέπετε στους αναλυτικούς πίνακες που δημοσιεύουμε, ξεπερνούν το 70%, φέρνει προς ψήφιση στη Δημοτική Επιτροπή η διοίκηση Τομπούλογλου, την προσεχή Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας παράταξης Γιάννης Βούρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε με τους συνεργάτες μου, από το πρωί που μας στάλθηκε, την εισήγηση για τα νέα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου. Υπάρχουν Αυξήσεις 25%, 37%, 38%, και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και το 80%! Φαίνεται πως αυτό είναι το ευχαριστώ του κ. Τομπούλογλου στους πολίτες για την ψήφο τους στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο λόγος που όλο το προηγούμενο διάστημα η συγκεκριμένη παράταξη προσπαθούσε να δομήσει το αφήγημα της μη ενημέρωσης και της καμένης γης. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Θα τοποθετηθούμε αναλυτικότερα και μετά την σχετική συζήτηση στη Δημοτική Επιτροπή”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο