ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέος φωτισμός στο γήπεδο «Ιωνικός – Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέος φωτισμός στο γήπεδο «Ιωνικός – Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ολοκληρώθηκε από την ανάδοχο εταιρεία η αντικατάσταση του φωτισμού με νέα φωτιστικά  σώματα / προβολείς τύπου LED, στα εξωτερικά γήπεδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Ιωνικός – Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης στους χρήστες των γηπέδων.

Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών προβολέων στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ που χρησιμοποιεί η ομάδα του Ιωνικού ΑΣ Ν.Φ., βελτιώνοντας το ενεργειακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα των γηπέδων κατά 75%.

Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής είχαν ως στόχο το μέγιστο αποτέλεσμα τόσο σε αισθητικό, όσο και σε επίπεδο φωτισμού, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες προπόνησης στους αθλητές των ακαδημιών της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, δήλωσε σχετικά: «Παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, κατά την διάρκεια αυτών των 3,5 πρώτων ετών της θητείας μας, προσπαθήσαμε να σταθούμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία. Είτε με έκτακτες επιχορηγήσεις, στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου μας, είτε με εργασίες σε αθλητικούς χώρους της πόλης μας. Ξεκινήσαμε από το κλειστό σχολικό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος”, συνεχίσαμε με τον αθλητικό χώρο επί των οδών Κιλκίς και Πλαστήρα, ολοκληρώνουμε τις εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα αντισφαίρισης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο κλειστό γυμναστήριο “Άτταλος”, και πολύ σύντομα, ο Δήμος μας θα διαθέτει έναν ακόμη ιδανικό χώρο προπόνησης, μία νέα αθλητική ποδοσφαιρική εγκατάσταση στη Νέα Χαλκηδόνα. Φυσικά και δεν σταματάμε εδώ.  Πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά.  Τόσο στο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”, όσο και σε άλλους αθλητικούς χώρους, προς όφελος του ερασιτεχνικού αλλά και του μαζικού αθλητισμού. Η δουλειά συνεχίζεται…».

Μετάβαση στο περιεχόμενο