ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Νέα Ιωνία: Στην κορυφή ο ΟΦΝΙ στο χάντμπολ γυναικών

Νέα Ιωνία: Στην κορυφή ο ΟΦΝΙ στο χάντμπολ γυναικών

Η ενημέρωση

Στην κορυφή του πρωταθλήματος χάντμπολ Α1 γυναικών επέστρεψε μετά από έξι χρόνια ο ΟΦΝΙ και τα κορίτσια του από τη Νέα Ιωνία.

Ο ΟΦΝΙ ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του απέναντι στον ΠΑΟΚ στη σειρά των τελικών, καθώς τον νίκησε και στον τρίτο αγώνα στην Αθήνα με σκορ 23-18 και με 3-0 τον «αποκαθήλωσε» από την πρώτη θέση.

Είναι ο έκτος τίτλος που κατακτά στην ιστορία της η Νέα Ιωνία, μετά τους πέντε συνεχόμενους από το 2014 ως το 2018, γεγονός που την ανεβάζει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, μαζί με ΓΕ Βέροιας, ΑΣΕ Ορμή και ΠΑΟΚ, πίσω μόνο από την άλλοτε «αυτοκράτειρα» Αναγέννηση Αρτας, που έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα.

Πολυτιμότερη παίκτρια των τελικών αναδείχθηκε η Τατιάνα Κμίροβα της Νέας Ιωνίας, μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Η νίκη όμως είχε τη σφραγίδα της Μάγδας Κεπεσίδου. H 27χρονη διεθνής τερματοφύλακας, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της, με τρία γκολ και σωρεία αποκρούσεων, αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και για την ίδια είναι το καλύτερο δώρο, καθώς θα εκπροσωπήσει το ελληνικό χάντμπολ στο τουρνουά επίδειξης beach handball των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-5, 5-6, 8-7, 9-8, 13-10 (ημχ), 15-11, 16-13, 18-14, 20-16, 22-16, 23-18

ΟΦΝΙ (Γούσιος): Μ. Κεπεσίδου 3, Μανιά, Λιουμπιάναια 4, Αράλντι 2, Κμίροβα 5, Κρνιτς, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου, Τσάκαλου 4, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη, Διακογιάννη, Νταβίντοβιτς 2, Πάπα 3, Στουγιαννίδου.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 6, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς, Γιοβίσεβιτς, Σαμολάδα, Σεβδίλη, Σίλβα 4, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 1, Γκρβμπάσεβιτς, Τομάσεβιτς, Κουλούρη 3, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς.
Διαιτητές: Φωτακίδης-Κινατζίδης, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 2/2-5/7

Τα κορίτσια του ΟΦΝΙ έστησαν χορό στη Νέα Ιωνία βάζοντας το πολύτιμο τρόπαιο στη μέση.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΕΔΩ

Μετάβαση στο περιεχόμενο