Μήνυμα Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου στους μαθητές με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου στους μαθητές με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Μία ιδιαίτερη ημέρα η αυριανή για όλους του μαθητές και όλες τις μαθήτριες των Λυκείων της χώρας μας. Μία ημέρα πρόκλησης από τις πολλές που μέχρι τώρα έχετε βιώσει κι από αυτές που θα βιώσετε στο υπόλοιπο της ζωής σας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σας θαυμάζω που μπαίνετε στον αγώνα και δεν κάθεστε αμέτοχοι στην κερκίδα. Δεν έχει σημασία αν θα πληγωθείτε ή αν θα πονέσετε. Η συμμετοχή μετράει και η προσπάθεια. Αγωνιστείτε. Ζήστε. Σημασία έχει ότι όταν έρθει η ώρα και ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα, εσείς θα έχετε κάτι να πείτε για τις δικές σας εμπειρίες.

Ο Τσαρούχης έλεγε: “Σημάδεψε με το τόξο σου ψηλά. Το βέλος μπορεί να μην βρει στόχο αλλά κάπου ψηλά θα πάει”. Έτσι κι εσείς, μαζί με τις δικές μου ευχές σημαδέψτε ψύχραιμα, ψηλά. Και να θυμάστε πως η ζωή δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε αυτές τις φετινές προκλήσεις. Η φαρέτρα σας έχει πολλά βέλη. Και το μέλλον δικό σας.

Καλή επιτυχία να έχετε και όλα τα καλά στο δρόμο της ζωής σας!

Από το Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο