ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Μεταμόρφωση: Για μια ακόμη φορά βανδαλίστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο 

Μεταμόρφωση: Για μια ακόμη φορά βανδαλίστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο 

Το πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης φαίνετε πως έχει γίνει στόχος ανεγκέφαλων αφού για άλλη μια φορά έγινε στόχος βανδαλισμών.

Μεταμόρφωση: Για μια ακόμη φορά βανδαλίστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο.
Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε σχετικά:

“Για μια ακόμη φορά έχουμε περιστατικό βανδαλισμού στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, και συγκεκριμένα στον περιβάλλοντα χώρο του και το πρόσφατα ανακαινισμένο- αναβαθμισμένο γήπεδο καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ).

Στο γήπεδο, όπου -υπενθυμίζουμε ότι- είχε βανδαλιστεί ο αερουποστηριζόμενος θόλος (γήπεδο- μπαλόνι).

Στο γήπεδο, στο οποίο, όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισής του, σκάφτηκε τμήμα του δαπέδου του.

Στο γήπεδο, όπου τακτικά διαπιστώνονται δολιοφθορές στην περίφραξη και τις υποδομές του.

Και στο γήπεδο, στο οποίο το περασμένο Σαββατοκύριακο έσπασαν -για μια ακόμη φορά- μεγάλο αριθμό καθισμάτων, με το αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς να φτάνει σήμερα, δικαιολογημένα, στο σημείο να εισηγείται την οριστική απομάκρυνσή τους, καθώς είναι επαναλαμβανόμενο φαινόμενο και επικίνδυνο για τους μαθητές.

Από την πλευρά του Δήμου Μεταμόρφωσης, καταδικάζουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη δολιοφθορά.

Έχουμε ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ενώ υπενθυμίζουμε ότι από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή, έως και τις 10 το βράδυ, υπάρχει εκεί επόπτης του Δήμου, ενώ το βράδυ περιπολεί η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Μέτρα που δυστυχώς δεν φαίνεται να επαρκούν, με κάποιους ασυνείδητους δολιοφθορείς -ελπίζουμε όχι συμπολίτες μας- να συνεχίζουν να «παίζουν» τόσο με την περιουσία της πόλης και των συμπολιτών μας, όσο και με τις ζωές και έναν σημαντικό αθλητικό χώρο των παιδιών μας.

Για αυτό το λόγο σύντομα αναμένεται να γίνει σύσκεψη, για πρόσθετα μέτρα προστασίας του χώρου, με την ελπίδα να παύσουν επιτέλους τα παραβατικά φαινόμενα στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα.»

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο