ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Mε τη στήριξη και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Περιστέρι

Mε τη στήριξη και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Περιστέρι

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίνονται με θέρμη στο εορταστικό κάλεσμα του Δήμου Περιστερίου και της Περιφέρειας

Γ. Πατούλης: «Στο Περιστέρι όπως και σε όλη την Αττική η Περιφέρεια στηρίζει εορταστικές εκδηλώσεις για το τέλος της Αποκριάς με το κέφι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής»

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίνονται με θέρμη στις εορταστικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τις 17 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου από τον Δήμο Περιστερίου με τη στήριξη και τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

Στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κορύφωση των εκδηλώσεων τραγούδησε ο Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι καλλιτέχνες, παρουσία του Περιφερειάρχης Αττικής.

Τον Γ. Πατούλη υποδέχθηκε στον χώρο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ευχαριστώντας τον θερμά για τη στήριξη στη διοργάνωση των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν το αποκριάτικο τριήμερο.

«Αν δεν ήταν η Περιφέρεια και ο Γ. Πατούλης δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε προκειμένου να χαρίσουμε στιγμές κεφιού στον κόσμο» τόνισε και  τον καλωσόρισε στη σκηνή.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ως Περιφέρεια Αττικής μαζί με τον άξιο Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη καταφέραμε να διοργανώσουμε στο Περιστέρι μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στηρίζουμε το Περιστέρι, στηρίζουμε τον πολιτισμό και το αποδεικνύουμε έμπρακτα καθώς πολύ σύντομα η πόλη θα έχει ένα Μέγαρο Πολιτισμού για να το χαίρονται όλοι οι πολίτες όχι μόνο του Περιστερίου αλλά όλης της Αττικής. Στο Περιστέρι όπως και σε όλη την Αττική η Περιφέρεια στηρίζει εορταστικές εκδηλώσεις για το τέλος της Αποκριάς με το κέφι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει και να απολαύσει στιγμές χαράς και ξενοιασιάς», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Στη συναυλία παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, Αντιδήμαρχοι και πολλά στελέχη του Δήμου.

Σήμερα το πρωί ο Γ. Πατούλης βρέθηκε κοντά σε δεκάδες μικρούς φίλους οι οποίοι απόλαυσαν  συναυλία με τους XANAZOO, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, οι οποίοι ξεσήκωσαν κύματα ενθουσιασμού στα παιδιά που παραβρέθηκαν. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει μαζί με τα παιδιά και να τους ευχηθεί καλή πρόοδο.

Δείτε σχετικό  βίντεο στο παρακάτω link:


Μετάβαση στο περιεχόμενο