ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Βίντεο κατάθεσης στεφάνου από τον Δήμαρχο ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρο δείτε εδώ

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας, χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος Πανοσιολογιότατου π. Τιμοθέου Ηλιάκη.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, εκπροσώπους της Περιφέρειας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, των Νομικών Προσώπων του Δήμου, των δημοτικών παρατάξεων, των τοπικών οργανώσεων των κομμάτων, των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και φορέων της πόλης, καθώς και από εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας Ν.Φ. – Ν.Χ., στο Μνημείο Ηρώων της Νέας Χαλκηδόνας. 

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη μεγάλη μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε επί της Λ. Δεκελείας, και την οποία παρακολούθησε πλήθος συμπολιτών μας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες! Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Δείτε βίντεο από το web TV filadelfeianews εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο