ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με ηχηρό τρόπο έκανε την ιστορική της πρεμιέρα στη Women’s Football League η ΑΕΚ

Με ηχηρό τρόπο έκανε την ιστορική της πρεμιέρα στη Women’s Football League η ΑΕΚ

Με ηχηρό τρόπο έκανε την ιστορική της πρεμιέρα στη Women’s Football League η ΑΕΚ, επικράτησε με 2-0 του Αστέρα μέσα στην Τρίπολη

Με ηχηρό τρόπο έκανε την ιστορική της πρεμιέρα στη Women’s Football League η ΑΕΚ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Με… ηχηρό τρόπο έκανε την ιστορική της πρεμιέρα στη Women’s Football League η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα μέσα στην Τρίπολη και μπήκε με το δεξί στο Πρωτάθλημα! Η «Ένωση» πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και πήρε το «διπλό» σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του Πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα, το σύνθημα των φίλων του Αστέρα στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος είχε σε πολύ καλή μέρα όλες τις αθλήτριές του, με την Βίνους Πινέδα όμως να δίνει ρεσιτάλ, μοιράζοντας το παιχνίδι σωστά και κυριαρχόντας στο γήπεδο.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Σταδιακά Αστέρας και ΑΕΚ έγιναν πιο επικίνδυνοι, αλλά τόσο οι άμυνες των δύο ομάδων, όσο και οι δύο τερματοφύλακες διατηρούσαν το μηδέν πίσω. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, όμως, η Πινέδα μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή του Αστέρα και ανατράπηκε, κερδίζοντας έτσι το πέναλτι. Η Καπνίση δεν αστόχησε και η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 0-1.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η Κόλλια εξαπέλυσε έναν… κεραυνό από τα 25 μέτρα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα από τη γραμμή του τέρματος σημειώνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως οι «κιτρινόμαυρες» ήλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, πίεσαν για περισσότερα γκολ και αν ήταν πιο εύστοχες στην τελική πάσα θα το είχαν πετύχει.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις «κιτρινόμαυρες» να πανηγυρίζουν έξαλλα το πρώτο τους τρίποντο και να ετοιμάζονται για τη συνέχεια.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μεντόζα, Μελισσού, Μιχαλoπούλου, Δρκακωνάκη, Φακίου, Τζαφέρη, Γούλα, Μοσκοφίδου, Γεωργαντζή.
Αναπληρωματικές: Πετροπούλου, Ματζάνα, Ζιώγα, Καντζιώρα, Ντούρκοβιτς, Λαμπράκη, Μάλλιαρη, Πάστρα, Παπαϊωάννου.
ΑΕΚ (Νίκος Γκαλίτσιος): Χατζηχαριστού, Παυλοπούλου, Κόλια, Πινέδα, Μπριάνα, Καπνίση, Νίκα, Μπούτλα, Τσελέντη, Ντζάνη.
Αναπληρωματικές: Κοτσιμπέλι, Τριανταφυλλοπούλου, Τριβυζάκη Μπαλντίδη, Ίβιτς, Ροπόκη, Τζουρτζουράκη.

Παρακολουθήστε ξανά την αναμέτρηση:

πηγή


Μετάβαση στο περιεχόμενο