ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συνδυασμού του Γιάννη Βούρου, με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συνδυασμού του Γιάννη Βούρου, με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας!

Παρουσία πολλών συμπολιτών μας, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τη συνεχή βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας του συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και π. Δημάρχου κ. Γιάννη Βούρου, σε γνωστό καφέ της πόλης μας.

Ο Γιάννης Βούρος, μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος ευχαρίστησε όλες τις παρευρισκόμενες συμπολίτισσες και όλους τους παρευρισκόμενους συμπολίτες, για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας πως ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός «Πολιτών Πολιτεία» που ιδρύθηκε ακριβώς πριν από πέντε (5) χρόνια, όχι μόνο θα παραμείνει ενεργός με παρουσία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά θα υπερασπιστεί με όλες τις δυνάμεις του το έργο που επιτέλεσε ως Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, ασκώντας παράλληλα εποικοδομητική αντιπολίτευση, μακριά από ακρότητες, λαϊκισμούς και την τακτική του «όχι σε όλα» που αντιμετώπισε ο ίδιος ως Δήμαρχος.

«Το χρωστάμε στους κατοίκους της πόλης μας που μας κατέταξαν πρώτους τόσο στη Νέα Χαλκηδόνα, όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια στον Α’ γύρο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών αλλά και στους 5.056 συμπολίτες μας (49,6%) που μας στήριξαν στο Β’ γύρο της 15ης Οκτωβρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμ. π. Χρύσανθο, προϊστάμενο του Ι. Καθεδρικού Ναού της Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Σύγχρονη Πόλη» κ. Στέφανος Γατσούλης και «Κοινωνίας Βήμα» κ. Γιάννης Τζέλης.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν πέραν του Γ. Βούρου, του Στ. Γατσούλη και του Γ. Τζέλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Κουτσάκης, Ηλίας Τάφας, Γιάννης Αϊβάζης καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας όπως η Ρούλα Πατίλη, υπ. Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο