100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚSTUDIOΝΕΑ ΑΕΚ

Live Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Live Η γιορτή για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Εκατό χρόνια δόξας. Εκατό χρόνια αγώνων. Εκατό χρόνια τιμής της Προσφυγιάς!

Η ΑΕΚ είναι αιώνια. Η ΑΕΚ γιορτάζει. Η ΑΕΚ ζει τις πιο μεγάλες μέρες της και θέτει στέρεες βάσεις για τον δεύτερο αιώνα της.

Χρόνια μας πολλά! Χρόνια πολλά σε κάθε ΑΕΚτζή. 

100 χρόνια Μαζί…και είναι μόνο η Αρχή!

Ευχές του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Τομπούλογλου

Συμπληρώνεται σήμερα ένας αιώνας ζωής για την αγαπημένη μας ομάδα, την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως που ιδρύθηκε στις 13 Απριλίου 1924, μέσα στις στάχτες του Μεγάλου Ξεριζωμού του Ελληνισμού της Μικρασίας από τις πατρογονικές του εστίες. Η ίδρυση ενός αθλητικού σωματείου για τους ανθρώπους που πάλευαν για την επιβίωσή τους, ήταν μια αληθινά ηρωική πράξη που ο χρόνος τη δικαίωσε.

Η μεγάλη ΑΕΚ, με τις πάμπολλες ελληνικές κι ευρωπαϊκές διακρίσεις, η ομάδα που έκανε γνωστή την πόλη μας στα πέρατα της γης, γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια, μαζί με τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Κι η σημερινή επέτειος της ίδρυσής της, δίνει μια διπλή υπόσχεση που μας δεσμεύει όλους: Ότι κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας, όλοι εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ, η μεγάλη της οικογένεια, θα λέμε την ιστορία της ξεριζωμένης προσφυγιάς, της Κωνσταντινούπολης, της Προύσας, της Σμύρνης, της ελληνικής Ιωνίας από την εποχή του Τρωϊκού Πολέμου. Αλλά και ότι κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας, θα διαφημίζουμε τα αθλητικά ιδεώδη, αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους, που συναδελφώνουν τους λαούς, που αναδεικνύουν το Ωραίο, το Μεγάλο και το Αληθινό του αθλητισμού.

Εύχομαι από καρδιάς στον Δημήτρη Μελισσανίδη και σε όλους τους συνεργάτες του, σε όλους τους παράγοντες της ΑΕΚ, στους αθλητές και τις οικογένειές τους και στα εκατομμύρια των φιλάθλων της, σε όλες και όλους μας που μετέχουμε στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ, να τα χιλιάσουμε, με επιτυχίες και διακρίσεις.

Και πάντα, να λέμε την ιστορία μας. Μέχρι να τη συναντήσουμε…

Γιάννης Βούρος: “Να μεταλαμπαδεύουμε την ιδέα της ΑΕΚ και στις επόμενες γενιές”

Ο πρώην Δήμαρχος κ.Γιάννης Βόυρος έδωσε τις ευχές του για την συμπλήρωση των 100 Χρόνων ζωής της αγαπημένης μας ΑΕΚ!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ OPAP ARENA ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WEB TV AEKIDEA.ORG – FILADELFEIA RADIO

ΕΥΧΕΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΚ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WEB TV AEKIDEA.ORG – FILADELFEIA RADIO

Η ΧΘΕΣΙΝΗ 12/4 LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE ΑΠΟ ΤΟ STUDIO

Μετάβαση στο περιεχόμενο