ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Λαϊκή Συσπείρωση ΝΦ-ΝΧ: Καταδικάζουμε τον εξαναγκασμό των εργαζομένων του Δήμου με “εντέλλεσθε”

Λαϊκή Συσπείρωση ΝΦ-ΝΧ: Καταδικάζουμε τον εξαναγκασμό των εργαζομένων του Δήμου με “εντέλλεσθε”

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση η αντιπλημμυρική, αντισεισμική και αντιπυρική προστασία των λαϊκών οικογενειών και των υποδομών αποτελούν πρώτη προτεραιότητα και γι’ αυτό υπογραμμίζονται σε κάθε τοποθέτηση και παρέμβασή μας.

Ως το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Δήμο, έχουμε αναδείξει τις τεράστιες ευθύνες των περιφερειακών αρχών που πάνω από μια δεκαετία έχουν αφήσει στα αζήτητα το συγκεκριμένο έργο και γενικότερα την αντιπλημμυρική προστασία στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας, της Νησίδας, αλλά και τις παραρεμάτιες γειτονιές της Νέας Χαλκηδόνας και των Απομάχων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει τοποθετηθεί  υπέρ της πραγματοποίησης του “αντιπλημμυρικού της Σκρα” παρά επιφυλάξεις που γεννά το γεγονός ότι το έργο δεν εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό που θα αποτρέπει τη μετακύλιση του προβλήματος παρακάτω. Για παράδειγμα, έχει εξασφαλιστεί η  επάρκεια του Κηφισού να παροχετεύει με ασφάλεια τις επιπλέον πλημμυρικές παροχές του νέου αγωγού;

Επιμένουμε ότι οι όποιες εργασίες και παρεμβάσεις θα πρέπει να γίνονται όπως πρέπει από τον κύριο του έργου δηλαδή την Περιφέρεια, και όχι όπως να’ ναι από όποιον βρούμε.

Σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε την πάγια τακτική του “εντέλλεσθε” των δημοτικών αρχών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, την οποία εφαρμόζει και η διοίκηση Τομπούλογλου – Παπαλούκα με το “καλημέρα”. Οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίες δεν μπορεί να λειτουργούν στη βάση εργοδοτικών πιέσεων και “εντέλλεσθε”, και να εκτίθενται σε εργασίες χωρίς όλες τις απαραίτητες άδειες και τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο