ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στην περιοχή του Δήμου Μεταμόρφωσης, προχωρά η Τροχαία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, από τη χ/θ 27,300 έως τη χ/θ 25,300, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, κατά το χρονικό διάστημα 29-1-2024 έως 15-3-2024, από Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 21.00’ έως 06.00’ της επομένης, ως εξής:

  • Αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.
  • Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
  • Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές (μικρής διάρκειας) και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών, ενώ το μέγιστο μήκος αποκλεισμού δεν θα ξεπερνάει τα 2 χιλιόμετρα.

Η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, που σκοπεύουν να κινηθούν σε αυτή τη διαδρομή ή την χρησιμοποιούν καθημερινά για να μεταβούν στις εργασίες ή οπουδήποτε αλλού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση που θα υπάρχει σε αυτό το τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο