ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κοινωνίας Βήμα: Δεν συμμετέχουμε στην τοξικότητα των τελευταίων ωρών

Κοινωνίας Βήμα: Δεν συμμετέχουμε στην τοξικότητα των τελευταίων ωρών

Η ανακοίνωση της παράταξης “Κοινωνίας Βήμα”

Με απογοήτευση παρακολουθούμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τοξικότητα των τελευταίων ωρών στην πόλη μας, όπου δυστυχώς μερικοί εκ των πρωταγωνιστών της έχουν βαρύνουσας σημασίας θεσμικό ρόλο στον Δήμο.

Η Κοινωνίας Βήμα, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους συμπολίτες της, δεν θα ακολουθήσει σε αυτόν τον κατήφορο. Η παράταξη μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διοίκησης και συμμετείχε δια του επικεφαλής της Γιάννη Τζέλη στην ενημέρωση του προηγούμενου Σαββάτου. Ως εκ τούτου έχουμε πλήρη γνώση για όσα συνέβησαν και τοποθετηθήκαμε θεσμικά και υπεύθυνα τις προηγούμενες ημέρες με Δελτίο Τύπου αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ζητήσαμε να δημοσιοποιηθεί αυτούσιο το βίντεο της εκδήλωσης στο ΠΠΙΕΔ, τόσο για να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας επί όσων ειπώθηκαν για την ουσία του ζητήματος (ερωτήσεις, απαντήσεις, τοποθετήσεις) όσο και για αυτά που ακολούθησαν. Θεωρούμε ότι η αποσπασματική και κατόπιν επεξεργασίας δημοσιοποίηση τμημάτων του βίντεο, περισσότερο έχει σαν σκοπό να επηρεάσει στην διαμόρφωση άποψης παρά να διαφωτίσει. Συνεχίζουμε να ζητάμε τη δημοσιοποίηση ολοκλήρου του βίντεο της εκδήλωσης.

Καλό εορταστικό τριήμερο με υγεία σε όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες.

Το γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο