ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας για μία όμορφη και περιποιημένη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας για μία όμορφη και περιποιημένη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους Σωτήρης Κοσκολέτος με αφορμή την ολοκλήρωση των κλαδεμάτων στο σύνολο των γειτονιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έκανε την παρακάτω δήλωση:  «Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου από το περασμένο Φθινόπωρο και για επτά (7) περίπου μήνες, εργάστηκαν εντατικά και παρά τις δυσκολίες (καιρικές συνθήκες, μειωμένο προσωπικό κοκ), κατάφεραν σε αυτό το διάστημα να υλοποιήσουν το σχεδιασμό της Δημοτικής μας Αρχής, προχωρώντας τα κλαδέματα σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.

Παράλληλα συνεχίστηκαν  σε τακτική βάση οι εργασίες περιποίησης του Πρασίνου σε πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, ενώ μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες ξεχορταριάσματος στο σύνολο του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με σχέδιο, δίνοντας φυσικά βάση και στα δικά σας αιτήματα. Στα αιτήματα όλων των συμπολιτών μας. Προσπαθώντας με τα μέσα που έχουμε στην διάθεσή μας για το καλύτερο δυνατό.

Πρωταρχικός και μοναδικός στόχος της Δημοτικής μας Αρχής και του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου ήταν και παραμένει η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Σε κάθε τομέα της αρμοδιότητάς μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο