ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Ισόπαλη 14-14 αναδείχθηκε η ΑΕΚ κόντρα στη ΝΕ Πατρών εκτός έδρας στο Πόλο Γυναικών

Ισόπαλη 14-14 αναδείχθηκε η ΑΕΚ κόντρα στη ΝΕ Πατρών εκτός έδρας στο Πόλο Γυναικών

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Ισόπαλη 14-14 αναδείχθηκε η ΑΕΚ κόντρα στη ΝΕ Πατρών εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες» βρέθηκαν μία ανάσα από μία ήττα που θα τους έβαζε σε μεγάλους μπελάδες, όμως με μεγάλη ανατροπή στην τελευταία περίοδο πλησίασαν στο σκορ και με γκολ στα 5″ πριν το φινάλε, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Μάρκο Μίσιτς, «πλήρωσε» την κακή 2η και 3η περίοδο, όμως με ψυχή και πάθος πήρε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» στο τέλος.

Οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι στην πρώτη περίοδο. Λυκοθανάση και Λογοθέτη ισοφάρισαν σε 1-1 και 2-2 αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-2, αλλά και πάλι η Λογοθέτη σκόραρε για το 4-3.

Στη β’ περίοδο, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να σκοράρει εύκολα, πέφτοντας πάνω στην πολύ καλή άμυνα της ομάδας της Πάτρας. Η ΝΕΠ προηγήθηκε με 7-4 στο ημίχρονο, βάζοντας δύσκολα στην «Ένωση».

Στο γ’ οκτάλεπτο, η ομάδα της Πάτρας βρέθηκε να προηγείται με 10-5, με την Λυκοθανάση να μειώνει σε 10-6. Οι Πατρινές βρήκαν εκ νέου δίχτυα (11-6), με την Παπαδοπούλου να μειώνει σε 11-7 που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η ΝΕΠ ανέβασε δύο φορές τη διαφορά στα 5 γκολ (12-7, 13-8). Η ΑΕΚ με τη Γκίλλα να σκοράρει 3 τέρματα και τις Γαλανοπούλου και Μαργαρίτη να βρίσκουν δίχτυα, μείωσε σε 13-12, 2′ πριν το τέλος. Η άμυνα της ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά και η Λογοθέτη έτσι ισοφάρισε σε 13-13. 1′ πριν το τέλος η ΝΕΠ σκόραρε για το 14-13, όμως η Μάρω Παπαδοπούλου με γκολ στα 5″ διαμόρφωσε το τελικό 14-14, ολοκληρώνοντας έτσι ένα μεγάλο comeback για την ΑΕΚ.

ΝΕΠ – ΑΕΚ 14-14
Τα οκτάλεπτα
: 4-3, 3-1, 4-3, 3-7.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Ανδρ. Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 2, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 3, Μπαλάτσα 3, Γουέμπστερ, Μπινιάρη, Μοίραλη, Λιαπάκη 1, Τύχινα 5, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή, Ζαφειράκη, Ζήκου.
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα 4, Λογοθέτη 4, Παπαδοπούλου 2, Γαλανοπούλου 1, Λυκοθανάση 2, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Μαργαρίτη 1, Χέλμη.

H κλήρωση των πρώτων γύρων του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Στα Γραφεία της ΟΧΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (02/11) η κλήρωση των πρώτων γύρων του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα ξεκινήσει την πορεία της στο θεσμό από τον 3ο Γύρο (Φάση των «16»), με την κληρωτίδα να έχει… κέφια. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Ο αγώνας προγραμματίστηκε για τις 13/12/2023.

Για τα Προημιτελικά θα υπάρξει νέα κλήρωση.

Αναλυτικά η κλήρωση:
ΧΑΝΘ/ Φοίβος Συκεών – ΓΑΣ Κιλκίς
ΑΕΣΧ Πυλαίας – Bianco Monte Δράμα
HC Σαλαμίνα/ Άρης Νικαίας/Αθηναϊκός/ ΕΣΝ Βριλησσίων – Αερωπός Έδεσσας ManDynamic
Oλυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή – ΑΕΚ
Πανσερραϊκός – ΑΣΕ Δούκα
Ζαφειράκης Νάουσας – ΠΑΟΚ
Πανελλήνιος ΓΣ – Διομήδης Άργους
ΓΣ Παπασιδέρης/Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων/ ΑΕ Χαλανδρίου – Ιωνικός Affidea

Μετάβαση στο περιεχόμενο