ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Η Στιγμή Μας» παράσταση με ελεύθερη είσοδο από τους «Τσαλακωμένους», μαθητές και μαθήτριες της Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

«Η Στιγμή Μας» παράσταση με ελεύθερη είσοδο από τους «Τσαλακωμένους», μαθητές και μαθήτριες της Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Με την καθιερωμένη τους, καλοκαιρινή παράσταση, σε μια διασκευή του έργου «Αριθμημένοι» του Ελίας Κανέτι, αποχαιρετούν την φετινή περίοδο και, ταυτόχρονα, παρουσιάζουν την δουλειά τους στο κοινό, οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρακολουθούν το θεατρικό τμήμα του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο προσφέρει, κάθε χρόνο, η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η διασκευή έχει τίτλο «Η Στιγμή Μας» και ανεβαίνει 2,3 και 4 Ιουνίου στις 20.30 στο θέατρο του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ελεύθερη είσοδο.

Η θεατρική ομάδα «Τσαλακωμένοι», όπως την έχουν ονομάσει, υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό της δασκάλας τους Αντιγόνης Σταυροπούλου δημιουργήθηκε το 2022. Ο στόχος της είναι τα μέλη της, μέσα από την επαφή τους με την τέχνη του θεάτρου, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν, να ενωθούν και να συνυπάρξουν, ελεύθερα και ασφαλή μαζί.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς μαθαίνουν τις τεχνικές του θεάτρου, πάνω και κάτω από το σανίδι, σε όλα τα πόστα, ετοιμάζοντας την παράσταση που παρουσιάζουν στους θεατές στις αρχές του καλοκαιριού.

Πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: οι εγγραφές ξεκίνησαν

Νίκος Μπάμπαλος: «Και αυτό το καλοκαίρι έχουμε ετοιμάσει ποιοτικές και προσεγμένες δραστηριότητες για τα παιδιά της πόλης μας»
Από τα μέσα Ιουνίου, έως το τέλος Ιουλίου θα διαρκέσει το φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης που, για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει ετοιμάσει για τα παιδιά της πόλης, προκειμένου να τους προσφέρει στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού και άθλησης με το που θα κλείσουν τα σχολεία.
Το πρόγραμμα έχει τρεις περιόδους: 17/6 με 29/6, 1/7 με 12/7 και 15/7 με 26/7. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μία έως και τις τρεις. Οι αιτήσεις για τις εγγραφές γίνονται εργάσιμες ημέρες 9.00 – 14.00 στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ (1 ος όροφος δημαρχείου), με την εγγύηση της οποίας διεξάγεται και φέτος το καλοκαιρινό camp για τα παιδιά. Έγγραφα αιτήσεων και δικαιολογητικών στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr.
Μάλιστα, από αυτή τη χρονιά, δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο οικονομικά πακέτα:

 • Το πλήρες «Water Camp» που περιλαμβάνει κολύμπι σε πισίνα, αθλήματα,
  δραστηριότητες και καθημερινή σίτιση
 • Το πιο οικονομικό «Just Sports» που περιλαμβάνει αθλήματα και δραστηριότητες.
  Τα παιδιά που θα γραφτούν στο Water Camp θα φιλοξενούνται στο 9 ο – 10 ο Δημοτικό
  Σχολείο (Αυγής και Ματρώζου) και εκείνα του Just Sports στο 3 ο Δημοτικό (Ευριπίδου 9).
  Όσοι γονείς επιλέξουν το Water Camp θα έχουν στη διάθεσή τους και τις εξής εκπτώσεις:
 • 10% έκπτωση για εγγραφή δεύτερου παιδιού
 • 20% για εγγραφή τρίτου παιδιού και άνω
 • 10% για εγγραφή σε παραπάνω από μια περίοδο για το ίδιο παιδί
  Περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο της ΚΕΑΕΔΗΑ, 2102756740.

«Και αυτό το καλοκαίρι έχουμε ετοιμάσει ποιοτικές και προσεγμένες δραστηριότητες για τα παιδιά της πόλης μας. Θέλουμε το πρόγραμμα απασχόλησης του Δήμου να είναι, όχι μόνο η λύση για το τι θα κάνουν τα παιδιά την περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά, αλλά επιλογή για όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Σας περιμένουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο